Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rat na Facebooku

NE BIRAJU RIJEČI Petrina Mostovcu poručio da radi za vlastitu gu****, ovaj njemu da je bijesni pas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da se rat za glasove birača vodi na svim frontovima pokazuje i ovaj slučaj prepirke na Facebooku šefa šibenskog SDP-a, Franka Vidovića.

Franko Vidović je na Facebooku objavio status u kojem se zapitao kako će Most financirati kampanju.

I upravo je ova objava poslužila kao poligon za prepirku između pojedinih osoba.

'Čemu ovaj žar? SDP se unaprijed sprema za oporbu?', komentirao je Ivica Ledenko sa liste Loza koja se u Šibensko-kninskoj županiji prikjučila Mostu, a Ledenko je dobio visoko treće mjesto na listi.

Vidović mu je odgovorio: 'Ivica Ledenko ti dobro znaš kako idu pripreme za oporbu. Non stop vježbaš.'

A onda se u raspravu uključio i Stipe Petrina.

'Aj Ledenko ušuti ti si tek jedan sebični prevarant i sve što činiš činiš za vlastitu guzicu. Aj objasni kako te je Petrov postavio u Upravno vijeće NP Krka i što si za to dao za uzvrat', napisao je Petrina.

'Režiš Petrina kao bijesni pas. To je tvoj stil zato si sam bez ikoga. Nisi izdržao, sve si izdao i prevario i sad te nitko neće - ni Bandić ni Živi zid, a sve si molio. Jaka stvar. Najbolje da smo HDZ u to prepustili. Što je to u usporedbi sa tvojim paktom sa Kerekešom. Nije to daleko od Sandar / Hernadi. Mali ili veliki izdajnik za mene nema razlike. Možemo i dublje, ali nema razlike. Ovim si za mene gotov, a ti reži ili kako ti kažeš bleji dalje. Ja sam za razliku od tebe slobodan čovjek. Nemam milijune da trošim na svoj ego u kampanji, ali obraz ne dam. Odakle pare volonteru ?', upitao je Ledenko no Petrina se više nije javio. Pročitajte i ovo Franko Vidović i Hrvoje Krešić Glasanje u četvrtak u Saboru Kako će Anušić surađivati s Milanovićem? "Očekujem da će biti uspješniji nego njegov prethodnik" Slika nije dostupna Parlamentarni izbori 2016 Petrina: Želimo drugi smjer hrvatske politike i života

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene