Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Mizerna kazna

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Snimka nadzornih kamera pokazuje trenutak u kojem su mladića bacili s mosta na Pilama

Aktualno Galerija Snimka napada na Petra Mihaljevića - 2 Snimka napada na Petra Mihaljevića - 2 Foto: DNEVNIK.hr Petar Mihaljević - 2 Petar Mihaljević - 2 Foto: DNEVNIK.hr Petar Mihaljević - 3 Petar Mihaljević - 3 Foto: DNEVNIK.hr Petar Mihaljević - 4 Petar Mihaljević - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Snimka napada na Petra Mihaljevića - 1 Galerija 1/6 >>
Nadzorne kamere u Dubrovniku u kolovozu prošle godine snimile su pokušaj ubojstva - 22-godišnjak je s mosta na Pilama bacio 26-godišnjeg Petra Mihaljevića i on je jedva preživio. Počinitelj koji je optužen za pokušaj ubojstva danas je na slobodi i čeka pravomoćnu presudu. Mihaljević je o slučaju progovorio pred kamerama Dnevnika Nove TV.

Petar Mihaljevića (26) u kolovozu prošle godine s mosta na Pilama u Dubrovniku bacio je 22-godišnjak. Mihaljević je rekao da je svemu prethodila prepirka jer on kao konobar nije imao leda. Počinitelj je još na slobodi: nepravomoćno je osuđen na tri, odnosno godinu i pol u zatvoru, i čeka se pravomoćna presuda.

"Krenuo me je baciti i nije uspio, prvi put sam se uspio oduprijeti. Drugi put me bacio. Uhvatio me za noge i prevrnuo kao vreću patata", rekao je Mihaljević tijekom razgovora s reporterkom Dnevnika Nove TV Paulom Klaić Saulačić.

"Nakon toga se ničega ne sjećam. Probudio sam se nakon pet dana u induciranoj komi. Sjećam se samo da se budim u bolnici na traumatologiji", ispričao je

Pročitajte i ovo Suđenje zbog smrti u Hidroelektrani Dubrovnik Hoće li itko odgovarati? Saslušani svjedoci na suđenju za tragediju u hidroelektrani: "Plamen se u pet sekundi proširio 150 metara"

Komentirao je i činjenicu da je čovjek koji je to napravio još uvijek na slobodi.

"To me jako muči. Borim se, idem na fizikalne, dao sam milijun posto sebe da preživim. Dok sam bio u induciranoj komi, prognoze su bile da se neću izvući ili da ću biti invalid. Ja se borim, ne znam hoću li se uspjeti vratiti na ono što sam bio", rekao je.

"Ta me presuda dotukla, depresivan sam postao. Uništio mi je život. Zar jedan uništeni život tako malo vrijedi? To mi nije jasno nikako", dodao je.

Pročitajte i ovo Mariji Laptalo na gastroskopiji oštetili zube Horor-pregled u Splitu Voditeljici kojoj su slomili zube na gastroskopiji javio se ravnatelj bolnice: "Rekao je da se i sam zbog svega osjeća poniženo"

Zbog toga je na rehabilitaciji u Veloj Luci na Korčuli.

"Imam teške ozljede kralježnice i teško se krećem. Osjećam se kao da imam 90 godina, a imam 26. Imam traume, noćne more, pijem tablete. Zbog bolova u kralježnici na lijevo uho ne čujem 90 posto", rekao je Mihaljević.

"Puno ljudi mi je uplatilo novac na račun i očekuje se još humanitarnih akcija. Jako sam zahvalan tim ljudima. Ne mogu to opisati", istaknuo je na kraju razgovora za Dnevnik Nove TV.

Snimku bacanja s mosta koju je zabilježila nadzorna kamera možete pogledati u videoprilogu na vrhu članka.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene