Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prigrlio ga mons. Košić

Perverzni svećenik ponovno postao župnikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velečasni Marko Tomušić, bivši župnik iz Berka kod Vukovara, koji je u travnju ove godine sablaznio javnost svojim homoseksualnim perverzijama, koje su izbile na svjetlo dana, ponovno je postao župnikom.

Vlč. Tomušić je, kako se navodi na službenim stranicama Sisačke biskupije, privremeni upravitelj župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pokupskom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ogradili se Profesori teologije osudili stajalište Vatikana o gej parovima: ''Život i ljubav istospolnih parova nisu manje vrijedni pred Bogom'' Slika nije dostupna UN pozvao na zabranu Nizozemska otkrila kampove za ''konverzijsku terapiju'' homoseksualaca

Ono što je smetalo đakovačko-osječkom nadbiskupu mons. Marinu Srakiću, zbog čega je 18. kolovoza 2011. razriješio Tomušića službe župnika župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Berku, očito nije smetalo i sisačkom biskupu mons. Vladi Košiću da istoga Tomušića imenuje u jednu od župa u svojoj biskupiji. A nadbiskup Srakić, podsjetimo, vlč. Tomušića razriješio je službe nakon što su u javnost procurile fotografije njegove video-telefonske konverzacije preko Skypea, gdje se vidi gologa vlč. Tomušića u sado-mazo opremi kako se samozadovoljava raznim seksualnim pomagalima.

>> 'Mrzim Božić jer me svećenik silovao obučen u Djeda Božičnjaka'

Kada je cijeli slučaj izbio u javnost, vlč. Tomušić je novinama tvrdio kako je cijeli slučaj izmišljen, tj. da je on žrtva prijetnji.

'Kad sam vidio taj tekst na internetu nisam razumio o kome i čemu se radi, no čitajući dalje shvatio sam da se radi o meni jer se spominje slučaj koji mi se dogodio 5. siječnja 2000. Šokiralo me i iznenadilo o čemu se radi, jer sam prepoznao sebe i mogu reći samo da je to neka velika konstrukcija, montaža, namještaljka, zato što u stvarnosti tu nisam vidio sebe', rekao nam je tada vlč. Tomušić, kojega je rođeni brat 2000. optužio i za pedofiliju, jer je kod Tomušića stanovao njegov sin.

Na upit novinara tko je na fotografijama koje su izašle u medijima, vlč. Tomušić je odbijao potvrditi da se radi o njemu. 'Ja sigurno nisam. Lice je zamagljeno i nekome tko me pozna može se činiti da sam to ja. Drugo, tamo je čovjek od 150 kilograma', tvrdio je Tomušić.

'Bio je u kućnom ogrtaču, a onda se skinuo...'

Međutim, nakon toga razgovora, u redakciju jednog dnevnog lista javio se Ilija Lutrov (34) iz Novoga Sada, koji je bio Tomušićev sugovornik na Skypeu i koji je snimio cijelu njihovu perverznu seansu. Naši su se reporteri  s Lutrovom susreli u parku u središtu Novoga Sada. Uručio nam je četiri video isječka s ukupno sat vremena snimke velečasnog Tomušića. Svećenik je potpuno razodjeven, na sebi ima jedino crne tange. Pijucka i puši. Okreće se prema kameri i pokazuje golu stražnjicu. Počinje se samozadovoljavati, a pri tome si pomaže i umjetnim penisom...

'Bio je u kućnom ogrtaču, a onda se skinuo. Nisam znao što mu reći, nisam ga ni gledao. Kazao je da se uzbudio i počeo se zadovoljavati. On mene nije vidio jer nisam još bio instalirao kameru, ispričao je tada Lutrov. Nakon toga vlč. Tomušić iznenadno je otišao na 'godišnji odmor' i napustio župu, da bi ga dva mjeseca kasnije Đakovačko-osječka nadbiskupija i službeno razriješila. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene