Obavijesti Video Pretražite Navigacija
niz statusa

Pernar potvrdio da ide u utrku za Pantovčak: ''Lažna je dilema Kolinda ili Milanović''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Pernar potvrdio je da će se kandidirati na predsjedničkim izborima.

Mogućnost kandidature Ivan Pernar najavio je kad je napustio Živi zid, a na svom je profilu na Facebooku u posljednih nekoliko sati objavio niz statusa koji potvrđuju da će u utrku.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao

''Pozivam hrvatski narod da odbaci dilemu lažnog izbora između Kolinde i Milanovića i da odabere jedinog kandidata koji će se boriti za većinu u našem društvu'', napisao je Pernar.

''Samo s vašom podrškom ih mogu nadigrati'', objavio je prije toga, a nakon najave Milanovićeve kandidature napisao je da će mu on biti jedan od protukandidata.

Za DNEVNIK.hr poručio je da je Zoran Milanović pokazao što može u trenutku kad je SDP imao predsjednika države, Sabora i Vlade. ''Njegova politika bila je osuđena na izborima i on je iz politike izašao kao gubitnik. Sada pak on pokušava nametnuti narodu lažni izbor između Kolinde i njega iako oboje služe istom globalnom sustavu koji tlači našu zemlju'', rekao je Pernar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene