Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za Dnevnik Nove TV

Vozač koji je ozlijeđen u odronu: "Osjetio sam udarac, dim oko mene, pada kamenje. Neka dođem sebi, ali tužit ćemo ih sigurno"

Aktualno Galerija Mario Jurič i Mate Kesić Mario Jurič i Mate Kesić Foto: DNEVNIK.hr Odron u Omišu - 1 Odron u Omišu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Odron u Omišu - 2 Odron u Omišu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Odron u Omišu - 3 Odron u Omišu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Mario Jurič, reporter Dnevnika Nove TV Galerija 1/6 >>
Veliki odron dogodio se u Omišu, gdje je u jutarnjim satima na cestu palo oko deset tona kamenja i pritom udarilo automobil u kojem je bio vozač Mate Kesić, koji je za Dnevnik Nove TV opisao što mu se dogodilo.

U jutarnjim je satima u Omišu došlo do odrona oko deset tona kamenja, koje je palo na cestu i udarilo u automobil u kojem je bio vozač Mate Kesić, kojeg je odvezla Hitna pomoć te je nakon pregleda pušten doma. Neke kamene gromade bile su toliko teške da su se zarile duboko u zemlju.

"Sretan sam, poslije svega sam sretan i zahvalan Bogu što sam preživio", rekao je Kesić tijekom razgovora s reporterom Dnevnika Nove TV Marijem Juričem te opisao kako je odron izgledao.

 "Užas, očajno. Osjetio sam udarac, dim oko mene, pada kamenje. Nisam ni dokučio što me snašlo, samo sam pobjegao iz tog dima. Kad sam se okrenuo oko sebe, kad sam vidio kako se to obrušava, samo sretan mogu biti."

Pročitajte i ovo Odron Cesta je zatvorena FOTO Horor u Dalmaciji: Pogledajte prizore nakon što je odron zemlje i kamenja poklopio auto na cesti, vozač prevezen u bolnicu

Dodao je da ovo nije bio prvi put da mu se takvo nešto dogodilo.

"Imamo kuću u Zakučcu te prolazimo i s druge strane, gdje i češće dolazi do odrona stijena, ali nije bilo ni upola ovako. I to je bilo stresno, ali ovakvo nešto stvarno nije", rekao je te ustvrdio da će 15. ožujka slaviti kao novi rođendan.

Jurič ga je pitao i misli li da je itko za ovu nesreću odgovoran.

"Nitko ne poduzima ništa. Svi peru ruke i ne žele saslušati narod. Ne znam što vrijedi više - jedan ljudski život ili jedan tunel. Je li vrijedno da se napravi tunel i da se to sredi i da ljudi mogu normalno doći u ovaj grad?" odgovorio je Kesić.

Pročitajte i ovo Kuća na provaliji - 2 Noćima ne spavaju Kuća im klizi u provaliju, a pomoći nema: "Jednostavno čuješ kako pukne, kao da si u Ukrajini"

Na kraju se osvrnuo na tunel koji se probijao u blizini mjesta odrona.

"Taj kamen nije toliko čvrst. Sutra ćemo se vratiti na istu priču: 'Tko je to projektirao? Zašto je novac uložen, a nije sigurno?' Neka dođem sebi, pa ćemo lako, ali tužit ćemo ih sigurno", rekao je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene