Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za zaključke još rano

Ovako izgleda poslijepodnevna špica kod rotora: Tri su razloga zašto je situacija baš takva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon zatvaranja remetinečkog rotora nema većih gužvi ni u poslijepodnevnoj prometnoj špici.

Na prometnicama koje okružuju remetinečki rotor ni u poslijepodnevnim satima nema većih gužvi.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid - 4 A tek je počelo Padaju rekordi, nema straha za sezonu: Najnovije brojke jačaju optimizam Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje

"Promet je pojačan, ali sve teče redovito i nema nikakvih zaustavljanja. Pojačava se tek na prilazima križanjima i semaforima, no nije to ništa na što Zagrepčani nisu navikli", javio je Dino Goleš, reporter Dnevnika Nove TV u Vijestima u 17 sati.

Pojačan je zato bio promet na Mostu slobode, u novozagrebačkim kvartovima, prema čvoru Buzin i na zagrebačkoj obilaznici. Vozači s kojima je razgovarala ekipa Dnevnika Nove TV uglavnom su zadovoljni, a neki od njih kažu i da je protok bolji nego u danima kada je rotor bio otvoren. 

Ipak, za zaključke je još prerano jer prometni stručnjaci upozoravaju kako je dobroj slici oko rotora kumovala tri glavna faktora.

Prvi je taj da je dio Zagrepčana već otišao na godišnji odmor, pa je i manji kapacitet prometa u cijelom gradu. Drugi razlog dobre protočnosti vjerojatno leži u tome da vozači uglavnom izbjegavaju ovaj čvor u strahu od najavljenih gužvi, a treći što su dobre vremenske prilike, bez kiše i snijega.

Nitko ne može znati kako će biti sutra jer kad čuju da je danas ovdje promet bio dobar, možda već sutra bude drugačije.

Treba vidjeti što nose idući dani, ali i gotovo cijeli mjesec, jer prometni stručnjaci upozoravaju da bi se analiza mogla napraviti tek negdje nakon trećeg tjedna u siječnju, koja bi mogla pokazati je li ovaj posao napravljen dobro.

Aktualno Ne daj se, Aljoša: Legendarni glumac teško je bolestan i potpuno se povukao iz javnog života Aljoša Vučković (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Aljoša Vučković (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Aljoša Vučković (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Aljoša Vučković (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Aljoša Vučković (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Celebrity Ne daj se, Aljoša: Legendarni glumac teško je bolestan i potpuno se povukao iz javnog života 1/3 >>

Aktualno Žene otkrile jezive prizore u muškim kupaonicama i podijelile ih sa svima Muškarci (Foto: thechive.com) Muškarci (Foto: thechive.com) Foto: thechive.com Muškarci (Foto: thechive.com) - 13 Muškarci (Foto: thechive.com) - 13 Foto: thechive.com Muškarci (Foto: thechive.com) - 12 Muškarci (Foto: thechive.com) - 12 Foto: thechive.com Muškarci (Foto: thechive.com) - 11 Muškarci (Foto: thechive.com) - 11 Foto: thechive.com Muškarci (Foto: thechive.com) - 10 Muškarci (Foto: thechive.com) - 10 Foto: thechive.com +9 Muškarci (Foto: thechive.com) - 9 Miks Žene otkrile jezive prizore u muškim kupaonicama i podijelile ih sa svima 1/15 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene