Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ova tvrtka proglašena je apsolutnim pobjednikom za društveno odgovorno poslovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječ je o nagradi koju HUP dodjeljuje tvrtkama koje iznimno brinu za zaposlenike, okoliš te zajednicu u kojoj posluju.

Tvrtka Cemex proglašena je apsolutnim pobjednikom za društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj. Nagrada je to koju dodjeljuje Hrvatska udruga poslodavaca tvrtkama koje iznimno brinu za zaposlenike, okoliš te zajednicu u kojoj posluju. Po kategorijama - nagrađeni su još Erikson Nikola Tesla, Simens, Allianz, MGK Pack, Biovega, Specijalna bolnica Sveta Katarina, Plavi radio te Next bike. Cemex, koji lokalne ekološke udruge optužuju za onečišćenje okoliša, nagrađen je i za projekt sanacije rudnika na Kozjaku - gdje je zasađen maslinik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od 1. rujna Damir Zorić je novi glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca Slika nije dostupna Odbor bira novog direktora Davor Majetić nakon 10 godina odlazi s čela HUP-a: ''Vrijeme je za nove karijerne iskorake''

Novi rebalans proračuna: Kako će utjecati na plaće?

'Društveno odgovorno poslovanje nije stvar novaca, to je pitanje filozofije i realizacije. Jedan veliki broj malih projekata koji su prepoznati i u zajednici i po pitanju okoliša i unutar same firme', objasnio je Trpimir Renić, predsjednik Uprave Cemexa.

'Najbolji primjeri iz Europe pokazuju da su uspješne, najuspješnije i najcjenjenije firme, jer to doprinosi vašem brendu ako društveno odgovorno poslujete, su upravo one koje su usvojile tu doktrinu društveno odgovornog poslovanja', rekao je predsjednik Ivo Josipović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene