Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Još uvijek operiraju slovačkog premijera, u životnoj je opasnosti: Objavljeni detalji o atentatoru

POSLAO APEL

Otac nestalog 19-godišnjeg Gabrijela za Dnevnik Nove TV: "Trebao je doći kod mene, imao je kupljenu avionsku kartu"

Aktualno Galerija Marijan Matijević, otac nestalog mladića (Gabrijela Matijevića) Marijan Matijević, otac nestalog mladića (Gabrijela Matijevića) Foto: Dnevnik Nove TV Gabrijel Tatić Matijević Gabrijel Tatić Matijević Foto: Dnevnik Nove TV +0 Mobitel nestalog mladića Galerija 1/3 >>
Iz mjesta Poganovci nedaleko od Đakova nestao je 19-godišnji Gabrijel Tatić Matijević i od četvrtka mu se gubi svaki trag. Posljednju poruku poslao je u četvrtak u noći svojoj majci, koja je u to vrijeme bila u Austriji gdje radi, a mobitel, koji inače uvijek ima uz sebe, ostavio je u svojoj sobi.

U potragu za mladićem uključeno je 40-ak dobrovoljaca, uz policiju, vatrogasce i HGSS. Gabriel Tatić Matijević visok je 185 centimetara, a u četvrtak, kada je nestao, otišao je u automobilu crvene boje marke Peugeot 206. Otac 19-godišnjaka apelira i moli sve koji bi mogli imati informacije koje bi mogle pomoći u njegovu pronalasku da ih dojave policiji.

"Zadnja saznanja su mi da mi je supruga javila da se javio na mobitel u pet ujutro, a zadnji put smo se ja i on čuli u ponedjeljak jer je trebao doći kod mene na posao u Njemačku u utorak, imao je već kupljenu avionsku kartu, tako da, evo, sad smo tu gdje jesmo", rekao je Marijan Matijević, otac nestalog dječaka Gabrijela reporteru Dnevnika Tinu Kovačiću.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 3 Raste broj migranata Ova europska zemlja zbog migrantskog vala uvest će kontrolu vozila na granici sa Slovačkom, a ne isključuju da to učine i na onoj s Njemačkom

"Ja stvarno ne znam gdje je on trenutno, ja bih to najviše volio znati i volio bih apelirati na mlade da ne rade ovakve stvari roditeljima, da se čuvaju i da se paze, i molio bih sve ljude u Slavoniji i u Zagrebu da se osvrnu, da pogledaju oko sebe, možda Gabrijel sjedi do njih", dodao je otac.

On ga najbolje poznaje, a svejedno ne zna kamo je mogao otići.

"Ne znam, jednostavno ne znam, zadnje saznanje je bilo da je krenuo prema Đakovu, i to je sve što znamo, što smo dobili preko društvenih mreža, porukom", pojasnio je.

Pročitajte i ovo Robert Fico Robert Fico Slovački Orban o pomoći Ukrajini i migrantima: "Prioritet su nam provjere na granici, to neće biti lijepa slika"

"I volio bih još samo zahvaliti svima koji su se uključili u ovu potragu, i policajcima, i HGSS-u, i vatrogasnim društvima... Svima puno hvala", poručio je za kraj.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene