Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je podatke o visinama reprezentacije u Villi Costabella u kojoj je ljetovao opozvani predsjednik Vlade Tihomir Orešković s obitelji.


Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je podatke o visinama reprezentacije u Villi Costabella u kojoj je između ostalih ljetovao i opozvani predsjednik Vlade Tihomir Orešković s obitelji.

Vezani članci Vozačka dozvola (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Želite li besplatnu autoškolu? Sve što trebate je odgovoriti na jedno pitanje... Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavic) Drastične kazne dale rezultat: U prvih mjesec dana od primjene novog zakona znatno pao broj poginulih u prometnim nesrećama

Prema podacima koje su objavili, na reprezentaciju u vili potrošeno je ove godine 122.514,34 kuna, dok je prošle godine, za vrijeme Milanovićeve Vlade, za ljetovanje u istoj vili potrošilo 293.000,27 kuna.

Na primjer, 2009. godine potrošeno je 24.570,93, dok je 2013. godine potrošeno 247.925,45. 2010. godine potrošeno je svega 175,00, objavio je MUP.

Podsjetimo, premijer Orešković je kazao kako ne zna za 100 tisuća kuna troška njegove obitelji na ljetovanju u opatijskoj vili Costabelli, uvjeren je da nije toliko potrošeno za catering, te je istaknuo će sve te troškove platiti. 

"Više saznam kroz medije o svojem ljetovanju, još nisam vidio fakturu, Ne znam za tih 100 tisuća. Moje dvoje djece i supruga i ja kad sam u tih par tjedana kroz vikend bio tamo, 100 posto sam uvjeren, da nismo toliko potrošili. Kao zaštićena osoba imam i osiguranje, mislim da su tu i ti troškovi, makar ne znam, jer nisam vidio fakturu. Kad vidim fakturu pokrit ću troškove za moju obitelj, ali evo to čekam, fakturu", rekao je Orešković.