Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Opel Corsa hrvatski automobil godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stručni žiri Hrvatske automobilske udruge dodijelio je titulu "Hrvatski automobil 2007. godine" i nagradu "Zlatni kotač" novoj Opel Corsi.

Stručni žiri HAU, kojeg čine stručnjaci i znanstvenici iz specijalističkih područja automobilske tehnologije i cestovnog prometa, odlučio je jutros i o "Zlatnim plaketama" za najbolje automobile po kategorijama.

Pročitajte i ovo Gužva Užasne gužve FOTO/VIDEO Kaos zbog radova na mostu, građani stoje u kolonama: "Sigurno ću zakasniti i doći živčana na posao" Kolona na A3 nakon prometne nesreće HAK poziva na oprez Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, stvorila se višekilometarska kolona: ''Kaos je!''

Za nižu klasu dobiva je Opel Corsa, za mali monovolumen Nissan Note, za MPV Škoda Roomster, monovolumen Citroen C4 Picasso, za karavan Alfa Romeo 159 Sportwagon, SUV Hyundai Santa Fe, terenac Mercedes-Benz GL, sportski automobil BMW 3 Coupe, kabriolet Volkswagen Eos, a za poslovnu limuzinu Plaketu dobiva Volvo S80.

Nagradu za sigurnost osvojio je Ford S-Max, za dizajn Peugeot 207, za isplativost Chevrolet Captiva, za ekologiju Toyota i za kvalitetu Mazda.

Rezultati izbora objavljeni su u Centru za vozila Hrvatske, a nagrade će biti uručene 30. studenoga na svečanosti u Hrvatskom autoklubu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene