Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratit će se u Hrvatsku

Samo od veza sultanovih jahti Dubrovnik je zaradio više od milijun kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I posljednji član pratnje omanskog sultana napustio je Dubrovnik. Za sobom su ostavili velik novac, ali i vrlo vrijedne darove.

Na dvije jahte vrijedne pola milijardi dolara uspeli su se samo rijetki. Među njima i dubrovačko-neretvanski župan, kojeg su oduševile delicije omanske kuhinje.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Iako sultan nije prisustvovao samoj večeri, župan se s njime upoznao u zračnoj luci. Kao i mnogi drugi u blizini sultana, i župan je dobio poklon, vrijedan ručni sat.

>> EKSKLUZIVNI VIDEO: Omanski sultan sletio na megajahtu kod Dubrovnika

Sat će ostati u vlasništvu Županije. Osim poklona, jug Hrvatske na dolasku sultana je dobro i zaradio; samo od veza za dvije jahte luka Dubrovnik zaradila je više od milijun kuna, a sultanova svita veća od tisuću ljudi napunila je dubrovačke hotele s 5 zvijezdica.

A svoj povratak je najavio i sam sultan, kojemu je posjet Dubrovniku prvi odmor u nekoliko godina. Sudeći prema svemu, Hrvatska je Sultanu postala nova omiljena destinacija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene