Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan od najbogatijih ljudi

EKSKLUZIVNI VIDEO: Omanski sultan sletio na megajahtu kod Dubrovnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovnik je danas sletio jedan od najbogatijih ljudi na svijetu sultan Qaboosa bin Said Al Said.

Njegove jahte 'Al Said' i 'Fulk Al Salamah'su do Dubrovnika stigle već početkom ovog mjeseca. Boravak sulatna u Dubrovniku je obavijen veom tajne i nije poznato do kada će točno boraviti u našim vodama. Poznato je jedino da će njegove jahte ovdje biti još prvog tjedna svibnja. Omanski sultan je u Dubrovniku već bio prije desetak godina a da to tada nitko nije niti primijetio.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

>> Megajahte omanskog sultana uplovile u Dubrovnik! Čeka se sultan!

Prekrasne megajahte odmah su privukle pozornost. Posebice zbog činjenice da jahta 'Al Said'glasi za treću najveću jahtu na svijetu.

Jahta 'Al Said' je napravljena u njemačkom brodogradilištu Luerssen Yachts. A na jednoj od 6 prostranih paluba uređena je i luksuzna koncertna dvorana, koja može ugostiti čak i orkestar sastavljen od 50 glazbenika.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene