U Dubrovnik je danas sletio jedan od najbogatijih ljudi na svijetu sultan Qaboosa bin Said Al Said.


Njegove jahte 'Al Said' i 'Fulk Al Salamah'su do Dubrovnika stigle već početkom ovog mjeseca. Boravak sulatna u Dubrovniku je obavijen veom tajne i nije poznato do kada će točno boraviti u našim vodama. Poznato je jedino da će njegove jahte ovdje biti još prvog tjedna svibnja. Omanski sultan je u Dubrovniku već bio prije desetak godina a da to tada nitko nije niti primijetio.

Vezani članci Faisal bin Qassim Al-Thani Carstvo vrijedno gotovo dvije milijarde dolara ovaj šeik počeo je graditi sa samo 16 godina, inače živi daleko od očiju javnosti, ali Dubrovnik obožava! Faisal bin Qassim Al-Thani Dubrovnikom prošetao moćnik koji je izgradio carstvo od 2 milijarde dolara, a 15.000 umjetnina čuva u muzeju

>> Megajahte omanskog sultana uplovile u Dubrovnik! Čeka se sultan!

Prekrasne megajahte odmah su privukle pozornost. Posebice zbog činjenice da jahta 'Al Said'glasi za treću najveću jahtu na svijetu.

Jahta 'Al Said' je napravljena u njemačkom brodogradilištu Luerssen Yachts. A na jednoj od 6 prostranih paluba uređena je i luksuzna koncertna dvorana, koja može ugostiti čak i orkestar sastavljen od 50 glazbenika.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.