Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigla velika promjena vremena

Jaka tuča i olujna nevremena pogodila Hrvatsku. Munje paraju nebo nad Zagrebom, diljem zemlje problemi u prometu

Tuča u mjestu Roždanik kod Novske (Foto: Stela Miković Stojić/Facebook)
Tuča u mjestu Roždanik kod Novske (Foto: Stela Miković Stojić/Facebook) Stela Mikovi? Stoji?/Facebook
Aktualno Galerija Tuča u mjestu Roždanik kod Novske (Foto: Stela Miković Stojić/Facebook) Tuča u mjestu Roždanik kod Novske (Foto: Stela Miković Stojić/Facebook) Foto: Stela Mikovi? Stoji?/Facebook Tuča u mjestu Roždanik kod Novske (Foto: Stela Miković Stojić/Facebook) Tuča u mjestu Roždanik kod Novske (Foto: Stela Miković Stojić/Facebook) Foto: Stela Mikovi? Stoji?/Facebook Tuča u mjestu Roždanik kod Novske (Foto: Stela Miković Stojić/Facebook) Tuča u mjestu Roždanik kod Novske (Foto: Stela Miković Stojić/Facebook) Foto: Stela Mikovi? Stoji?/Facebook Tuča u mjestu Roždanik kod Novske (Foto: Stela Miković Stojić/Facebook) Tuča u mjestu Roždanik kod Novske (Foto: Stela Miković Stojić/Facebook) Foto: Stela Mikovi? Stoji?/Facebook +2 Tuča u mjestu Roždanik kod Novske (Foto: Stela Miković Stojić/Facebook) Galerija 1/7 >>
Nagla promjena vremena praćena olujnim nevremenom i jakom tučom zahvatila je dijelove Hrvatske. U Slavoniji i Lici padala je jaka tuča, a diljem Dalmacije zabilježena su snažna olujna nevremena. U večernjim satima nevrijeme je stiglo i do Zagreba.

Hladnu frontu koja polako obuhvaća cijelu zemlju, već osjećaju u Novskoj i okolici. Ondje je u nedjelju poslijepodne bilo olujno nevrijeme tijekom kojeg je padala snažna tuča.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Nevrijeme, ilustracija Budite na oprezu Upaljen meteoalarm: U dijelu zemlje izdano upozorenje zbog tuče, raste i vodostaj

Od čitateljice smo primili fotografije tuče veličine tensikih loptica, koja je pala u mjestu Roždanik koje se nalazi između Novske i Okučana. Jaka tuča oštetila je i brojne automobile.

Jaka tuča pogodila je i područje Gospića, a oluje koje su zahvatile dijelove Slavonije i Dalmacije tijekom večernjih sati očekuju se i na području cijele kopnene Hrvatske. 

Portal Neverin.hr javlja kako je kod Nove Gradiške zabilježen i začetak pijavice. 

U večernjim satima nevrijeme je stiglo i do Zagreba, munje paraju nebo nad Zagrebom. 

HAK javlja kako zbog mjestimice jakih pljuskova kiše, ponegdje s tučom i veće količine vode na kolniku promet teče usporeno mjestimice u Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji, središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji.

Zbog jake tuče vozi se otežano na dionici autoceste A1 između čvora Jastrebarsko i Donja Zdenčina. 

Vozače pozivaju na dodatni oprez i podsjećamo ih da prilagode brzinu i način kojim voze trenutačnim uvjetima na cesti. 

 

Aktualno Ministar Pavić se crveni i izvlači, a udruge su na rubu živaca. Zašto kasni novac za projekt koji je zaposlio 7 tisuća žena? Jozefina Kranjčec, predsjednica Hrvatskog saveza udruga osoba s tjelesnim invaliditetom (Foto: Dnevnik.hr) Jozefina Kranjčec, predsjednica Hrvatskog saveza udruga osoba s tjelesnim invaliditetom (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Davor Marić, izvršni direktor Udruge osoba s invaliditetom Daruvar (Foto: Dnevnik.hr) Davor Marić, izvršni direktor Udruge osoba s invaliditetom Daruvar (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Marko Pavić, ministar rada i mirovinskog sustava (Foto: Dnevnik.hr) Marko Pavić, ministar rada i mirovinskog sustava (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Marijana Dragić, radnica za pomoć starijima i osobama s invaliditetom, i korisnica programa Zaželi (Foto: Dnevnik.hr) Marijana Dragić, radnica za pomoć starijima i osobama s invaliditetom, i korisnica programa Zaželi (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Davor Marić, izvršni direktor Udruge osoba s invaliditetom Daruvar, i Kristian Došen (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Ministar Pavić se crveni i izvlači, a udruge su na rubu živaca. Zašto kasni novac za projekt koji je zaposlio 7 tisuća žena? 1/5 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene