Zdravko Mamić se oglasio na društvenim mrežama nakon uhićenja trojice osječkih sudaca.


Od jutra traju uhićenja osječkih sudaca koje je Zdravko Mamić optužio i ustvrdio da ih je podmićivao

Više o uhićenjima možete pratiti OVDJE.

Na svom se profilu na Facebooku oglasio i sam Mamić. 

Zoran Milanović Zoran Milanović komentirao uhićenja sudaca u Osijeku: ''To je sistemski poremećaj, djeluje kao lupus''

KB Dubrava nakon 217 dana otvorila vrata i za pacijente koji nisu COVID bolesnici Hrvatska danas ima 275 novih slučajeva, preminulo je sedam osoba: U dvije županije zabilježen blagi porast broja novozaraženih

''Bolje patiti zbog istine nego biti nagrađen za laž!

Neću likovati i neću slaviti, zahvalan sam Bogu što je nakon ovoliko patnje i suza moje obitelji, mene te mojih suradnika konačno počinje progon reketara i lopova u sudačkim krugovima.

Nakon što sam prije osam mjeseci poslao famozni USB s dokazima državnim tužiteljima te tri mjeseca nakon što smo svi vi koji čitate i ja krenuli u borbu za reformu pravosuđa, jutros su uhićeni krivosuci koje sam prozvao te protiv njih počinje kazneni progon, baš kao što sam i najavio. Bio sam sam kao svjetionik i svijetlio sam u mraku, u kojem su mi rijetki bili željni pomoći.

Nitko mi nije vjerovao, svi su govorili da je moja borba uzaludna, organizirali su blokade kako bi me prikazali lažljivcem i demonom, a sve što sam ja izrekao o njima je samo istina, istina i ISTINA! Molio sam ih da odstupe javno i spase se, danas su odvedeni. Žrtvovao sam sebe i živote svojih bližnjih jer sam bio reketaren, ucijenjen i morao sam slušati kriminalce u krajnjoj nuždi, ali danas je istina dobila potvrdu.

Apsolutno sve objave i dokazi koje sam iznio u javnosti o svim sucima koje sam spomenuo apsolutna su istina, a svima vama želim zahvaliti na podršci koja je pokrenula borbu protiv lopova, šarlatana i kriminalaca u pravosuđu. Ta borba neće stati dokle god hrvatsko pravosuđe ne bude pravosuđe koje brine o pravu i pravdi svakog čovjeka, a ne o reketu i nečijim privatnim interesima.

Dopisivanje, ilustracija Ljubavna idila 58-godišnjakinje završena u - policiji: ''Američki vojnik u Siriji'' obećao zbog nje doći u Hrvatsku, a kada mu je uplatila 15.000 eura, nije se pojavio

Peđa Grbin SDP raspustio zagrebačku organizaciju: ''Odluka se odnosi na one koji su SDP smatrali servisom za zapošljavanje''

Znam da je mnogima među vama ovaj današnji dan vratio osmijeh na lice i dao motiv više u vašim borbama s krivosuđem, a ja se nadam da će pravda i pravo u Hrvatskoj omogućiti istini da pobijedi'', napisao je Mamić.