Branko Šerić
Branko Šerić Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Branko Šerić, odvjetnik trostrukog ubojice Filipa Zavadlava iz Splita napadnut je na ulici. Kaže da mu je krupniji muškarac prišao s leđa, dobacivao, vrijeđao ga i zaprijetio mu.


Odvjetnik trostrukog ubojice iz Splita, Branko Šerić, napadnut je u subotu u Splitu. "Hodao sam nakon ručka dijelom Rive prema Svetom Frani. Bila je nekakva skupina ljudi, a jedan od njih, krupniji muškarac mi je prišao. Verbalno me je napao, dobacivao mi je, vrijeđao i prijetio", kazao je Šerić za DNEVNIK.hr.

Vezani članci Slika nije dostupna Ostaje u Splitu: Sud odbacio prijedlog odvjetnika da se istraga protiv Filipa Zavadlava prebaci dalje Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava Šerić otkrio zašto brani trostrukog ubojicu iz Splita: "Mi Dalmatinci imamo dva najveća motiva u životu..."

Kaže da mu je vikao da je smeće te ga pitao kako može braniti ubojicu. "Onemogućit ćemo mi tebe", zaprijetio je muškarac Šeriću koji kaže da ovaj napad nije prijavio policiji.

"Ne osjećam se trenutno ugroženo. Ne osjećam realnu opasnost, a ako je osjetim, prijavit ću policiji i zatražiti zaštitu", objašnjava Šerić i dodaje da je u 43 godine, koliko je u pravosuđu, čuo i doživio svašta.

Šerić navodi da su mu nedaleko od mjesta na kojem je napadnut prišli ljudi koji su mu čestitali. Splićanima poručuje da se suzdrže od nasilja.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju