Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U blizini granice sa Srbijom

Podnijete nakon smrti malene Madine: Odbačene kaznene prijave protiv policajaca

Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Što se svakodnevno događa na granici? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Kaznene prijave koje su protiv policajaca podnijeli državljani Afganistana su odbačene

USKOK je odbacio kaznene prijave koje je sedam državljana Afganistana podnijelo protiv policajaca nakon što je krajem studenog u blizini granice sa Srbijom poginula maloljetna djevojčica Madina Hosseini.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Spašavanje migranata iz Kupe HGSS i policija VIDEO Dramatična akcija: Zapeli na slapu u Kupi, spašavali ih po noći

Priopćenje USKOK-a prenosimo u cijelosti:

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta donio je rješenje o odbačaju kaznene prijave protiv policijskih službenika zbog počinjenja više kaznenih djela. (1. 6. 2018.)

Sedam državljana Afganistana podnijelo je kaznenu prijavu protiv nepoznatih policijskih službenika granične policije zbog više kaznenih djela počinjenih 21. studenoga 2017. u blizini graničnog prijelaza s Republikom Srbijom, kojom prilikom je na području Republike Srbije smrtno stradala maloljetna Afganistanka.

Na temelju rezultata provedenih izvida, tijekom kojih je pribavljena relevantna dokumentacija i ispitano više osoba, nije utvrđeno da bi policijski službenici počinili kaznena djela koja im se stavljaju na teret, te je slijedom navedenog doneseno rješenje o odbačaju kaznene prijave.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene