Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove cijene

Malo olakšanje za vozače: Od danas nove cijene na benzinskim postajama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od danas na benzinskih postajama vozače čekaju nove cijene goriva. Tako benzin košta 10,49 kuna (smanjenje za 0,09 kuna), dizel je 12,19 kuna (smanjenje za 0,10 kuna) Plavi dizel košta 8,49 kuna.

U ponedjeljak je Vlada na telefonskoj sjednici donijela novu Uredbu o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata, kojom će od utorka biti nešto niže cijene benzina i dizela.

Od danas na benzinskih postajama vozače čekaju nove cijene goriva. Tako benzin košta 10,49 kuna (smanjenje za 0,09 kuna), dizel je 12,19 kuna (smanjenje za 0,10 kuna) Plavi dizel košta 8,49 kuna. UNP za spremnike košta 9,99 kuna (porast za 0,30 kuna po kilogramu)
UNP za boce - 13,94 kuna.

Pročitajte i ovo Željana Grgić, Vlade Milanović i Mario Jurič SLUŽBE SU NA TERENU VIDEO More u Splitu onečišćeno mazutom, građani bijesni: "Trebalo je nekakvo upozorenje, ovo traje pet - šest sati. Nisam doktor, ali ovo nije zdravo"

"Da nema mjera Vlade i da se maloprodajne cijene u potpunosti slobodno formiraju na nivou premija energetskih subjekata prije prve Uredbe, iste bi iznosile: 12,37 kuna po litri za benzinsko gorivo, 14,23 kuna po litri za dizelsko gorivo, 9,45 kuna po litri za plavi dizel, 11,84 kuna po kilogramu UNP za spremnike i 16,58 kuna po kilogramu UNP za boce",  objavili su iz Vlade.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene