Obavijesti Video Pretražite Navigacija
koje sve tajne skriva škrinja?

Novi detalji stravičnog ubojstva u Međimurju: Priča svjedoka bacila novo svjetlo na ulogu pokojnog oca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon strašnog otkrića u Međimurju, kada je pronađen leš u zamrzivaču, svakoga dana na vidjelo izlaze novi detalji strave iz Palovca.

Policija je prije nekoliko dana detaljno pretražila pomoćnu prostoriju nalik šupi u obiteljskom dvorištu Dominićevih, gdje se, prema nekim informacijama, nalazila škrinja između 2001. i 2005. godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra

Vatrogasci su se prisjetili kako su tada međusobno komentirali da je škrinja teška. A sada su izašle i nove informacije. Prijatelji pokojnog oca Smiljane i Jasmine Martina Dominića zvanog Fred pomagali su mu jednom prilikom u građevinskim radovima oko šupe. I tada su morali pomaknuti škrinju.

''Dignuli smo tu škrinju, bila je zaista jako teška, pa smo Fredu rekli zašto nisu prije ispraznili meso, kako bi nam bilo lakše. Odgovorio nam je kratko da to nije moguće'', ispričao je sugovornik za mnovine.hr. Izrazio je sumnju da nitko unutar obitelji nije znao ništa o toj škrinji.

Mještani koji su pomagali u premještanju zamrzivača koji je neprekidno radio 19 godina, nisu uopće slutili kakvu strašnu tajnu on krije sve do 16. veljače ove godine, kada je u njoj slučajno otkriven zamrznuti leš u kućnom ogrtaču.

Aktualno Zvali su je seks-maratonka nakon skandala na Igrama, a napokon je sve otkrila: Spomenula i Bolta Ingrid Oliveira (Foto: AFP/Instagram)) Ingrid Oliveira (Foto: AFP/Instagram)) Foto: AFP/Instagram) Ingrid Oliveira (Instagram) Ingrid Oliveira (Instagram) Ingrid Oliveira (Instagram) Ingrid Oliveira (Instagram) Ingrid Oliveira (Instagram) Ingrid Oliveira (Instagram) Ingrid Oliveira (Instagram) Ingrid Oliveira (Instagram) +21 Ingrid Oliveira (Instagram) Ostali sportovi Zvali su je seks-maratonka nakon skandala na Igrama, a napokon je sve otkrila: Spomenula i Bolta 1/27 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene