Nakon strašnog otkrića u Međimurju, kada je pronađen leš u zamrzivaču, svakoga dana na vidjelo izlaze novi detalji strave iz Palovca.

Galerija


Policija je prije nekoliko dana detaljno pretražila pomoćnu prostoriju nalik šupi u obiteljskom dvorištu Dominićevih, gdje se, prema nekim informacijama, nalazila škrinja između 2001. i 2005. godine.

Vezani članci Policija pretražuje kuću i ostale objekte na imanju Dominićevih (Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL) - 1 Iskaz oca baca novo svjetlo na Jasminino ubojstvo: "Zvala me dvaput, rekla je da ide s dečkom..." Smiljana Srnec stigla na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Smiljana Srnec ostaje u zatvoru: "Postoji opasnost od utjecaja na svjedoke"

Vatrogasci su se prisjetili kako su tada međusobno komentirali da je škrinja teška. A sada su izašle i nove informacije. Prijatelji pokojnog oca Smiljane i Jasmine Martina Dominića zvanog Fred pomagali su mu jednom prilikom u građevinskim radovima oko šupe. I tada su morali pomaknuti škrinju.

''Dignuli smo tu škrinju, bila je zaista jako teška, pa smo Fredu rekli zašto nisu prije ispraznili meso, kako bi nam bilo lakše. Odgovorio nam je kratko da to nije moguće'', ispričao je sugovornik za mnovine.hr. Izrazio je sumnju da nitko unutar obitelji nije znao ništa o toj škrinji.

Mještani koji su pomagali u premještanju zamrzivača koji je neprekidno radio 19 godina, nisu uopće slutili kakvu strašnu tajnu on krije sve do 16. veljače ove godine, kada je u njoj slučajno otkriven zamrznuti leš u kućnom ogrtaču.

Zvali su je seks-maratonka nakon skandala na Igrama, a napokon je sve otkrila: Spomenula i Bolta