Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZBOG POVREDE DJETETOVIH PRAVA

Nove pojedinosti o šokantnom napadu psa na jednomjesečnu bebu kod Đurđevca: Policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv oca djeteta

Ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić (Foto: Dnevnik.hr)
Ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
U petak oko 14 sati u kući na širem đurđevačkom području u spavaćoj sobi pas Dogo Argentino ugrizao je jednomjesečno dijete, koje je zadobilo teške ozljede i operirano je u Klinici za dječje bolesti Zagreb

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povreda djetetovih prava, objavili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave Ilustracija njemačkog ovčara koji je napao ženu Užas u Dubravi Njemački ovčar ugrizao ženu i ubio drugog psa: "Napao je mene i moju obitelj, sve sam prijavio i nitko nije reagirao"

''To je ugriz, vrlo duboki ugriz tjemene regije, ozljeda moždanih struktura uz krvarenje u likvorske prostore tako da pratimo situaciju, ali naravno nadamo se i poduzimamo sve da to dobro završi'', rekao je Goran Roić, Ravnatelj Klaićeve bolnice.

Prema informaciji od subote navečer stanje je nepromijenjeno i liječnici prate njezino stanje iz minute u minutu.

Podsjetimo, jučer je oko 14 sati u kući na širem đurđevačkom području u spavaćoj sobi pas Dogo Argentino ugrizao jednomjesečno dijete, koje je zadobilo teške ozljede i operirano je u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Pas je vlasništvo 45-godišnjeg oca djeteta.

"Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povreda djetetovih prava protiv 45-godišnjeg oca biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", objavili su iz PU koprivničko-križevačke.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić, koji je na zagrebačkom Cvjetnom trgu dao potporu humanitarnoj akciji Dan narcisa, novinarima je rekao da ga je ravnatelj bolnice izvijestio o ozbiljnosti traume i samoj operaciji. "Operacija je prošla dobro, a ozljede su nažalost jako, jako ozbiljne i po život opasne", rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene