Kaos na Jadranskom mostu
Kaos na Jadranskom mostu Foto: Josip Regovic/Pixsell

Od danas je na snazi nova privremena regulacija prometa na Jadranskom mostu, povodom izvođenja radova sanacije prijelaznih naprava i izvanrednog održavanja južnog prilaznog vijadukta mosta.


Povodom izvođenja radova sanacije prijelaznih naprava i izvanrednog održavanja južnog prilaznog vijadukta mosta, od danas je na snazi nova privremena regulacija prometa na Jadranskom mostu.

Vezani članci Radovi na Selskoj cesti FOTO Gužve u Zagrebu: Na jednoj od najprometnijih cesta rekonstrukcija vrelovodne mreže Radovi na Mostu slobode u Zagrebu Za nekoliko sati Most slobode bit će zatvoren za sav promet: Promet će ići obilaznim pravcima

Iz Grada Zagreba upozoravaju kako će promet biti zatvoren za istočni kolnik, te će se odvijati dvosmjerno po zapadnom kolniku, u dva prometna traka za svaki smjer.

Za vrijeme radova, pješaci i biciklisti bit će preusmjereni preko starog Savskog mosta. Prometovanje teretnim vozilima preko mosta neće biti moguće, a izlaz iz Riječke ulice u smjeru Jadranskog mosta bit će zatvoren za sva vozila.

Krunoslav Tepeš Radove na Jadranskom mostu obilježili kaos, nervoza i blokada prometa: "Smanjenja protočnosti jednostavno su neizbježna..."

Kaos na Jadranskom mostu Iz Tomaševićeva ureda ispričali se zbog poteškoća na Jadranskom mostu: Osigurat će veću protočnost

Kako bi se izbjegla dodatna zagušenja, iz Grada predlažu obilazni pravac: Avenija Dubrovnik – Most Slobode, odnosno Most Mladosti.

Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a sugrađane se na moguće poteškoće u prometu te se mole za strpljenje i razumijevanje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju