Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZBOG SANACIJE

Važna obavijest za zagrebačke vozače: Iz Grada objavili kako će izgledati privremena regulacija prometa na Jadranskom mostu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od danas je na snazi nova privremena regulacija prometa na Jadranskom mostu, povodom izvođenja radova sanacije prijelaznih naprava i izvanrednog održavanja južnog prilaznog vijadukta mosta.

Povodom izvođenja radova sanacije prijelaznih naprava i izvanrednog održavanja južnog prilaznog vijadukta mosta, od danas je na snazi nova privremena regulacija prometa na Jadranskom mostu.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić - 1 počeli radovi i gužve Počela rekonstrukcija Jadranskog mosta u Zagrebu: Reporter Nove TV provjerio kakva je situacija na terenu Počinje nova faza radova na Jadranskom mostu važna vijest za Zagrepčane Obnova ulazi u novu fazu: Od subote nova regulacija prometa na ključnom zagrebačkom mostu

Iz Grada Zagreba upozoravaju kako će promet biti zatvoren za istočni kolnik, te će se odvijati dvosmjerno po zapadnom kolniku, u dva prometna traka za svaki smjer.

Za vrijeme radova, pješaci i biciklisti bit će preusmjereni preko starog Savskog mosta. Prometovanje teretnim vozilima preko mosta neće biti moguće, a izlaz iz Riječke ulice u smjeru Jadranskog mosta bit će zatvoren za sva vozila.

Pročitajte i ovo Krunoslav Tepeš Do lipnja iduće godine Radove na Jadranskom mostu obilježili kaos, nervoza i blokada prometa: "Smanjenja protočnosti jednostavno su neizbježna..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GUŽVE ZBOG RADOVA Iz Tomaševićeva ureda ispričali se zbog poteškoća na Jadranskom mostu: Osigurat će veću protočnost

Kako bi se izbjegla dodatna zagušenja, iz Grada predlažu obilazni pravac: Avenija Dubrovnik – Most Slobode, odnosno Most Mladosti.

Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a sugrađane se na moguće poteškoće u prometu te se mole za strpljenje i razumijevanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene