Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sređuje se dokumentacija

Nobilo: U petak ili ponedjeljak mogao bih posjetiti Josipa Perkovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nobilovim posjetom komplementirat će se Perkovićeva obrana. Dozvola bi mu trebala osigurati slobodan razgovor s njegovim branjenikom.

Odvjetnik Anto Nobilo izjavio je u srijedu da bi u petak ili ponedjeljak mogao posjetiti svojeg branjenika Josipa Perkovića u istražnom zatvoru u Muenchenu kako bi kompletirali tim njegove obrane, jer bi Perkoviću u lipnju moglo početi suđenje zbog navodnog sudjelovanja u ubojstvu hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suđenje bi trebalo započeti 13.listopada Sud u Muenchenu potvrdio optužnicu protiv Josipa Perkovića Slika nije dostupna Optimističan oko ishoda Anto Nobilo optimističan oko ishoda suđenja Josipu Perkoviću u Njemačkoj

Optužnica protiv Perkovića za tri mjeseca

Nobilo je novinarima u Zagrebu izjavio da se trenutno sređuje njegova dokumentacija, odnosno dozvola da u Njemačkoj može funkcionirati kao odvjetnik, ako uz sebe ima i njemačkog odvjetnika.

Dodao je da će nakon što dobije takvu dozvolu, dobiti i dozvolu za ulazak u zatvor kako bi sa svojim branjenikom mogao razgovarati slobodno, bez kontrole.

Perkovića su u utorak u zatvoru posjetili njemački odvjetnik i predstavnici generalnog konzulata Hrvatske, kazao je Nobilo, dodavši kako su mu svi rekli da je Perković u odličnom stanju, vrlo koncentriran, miran i sabran.

FOTO Perković kroz zatvorske rešetke!

Bivši agent jugoslavenskih i hrvatskih tajnih službi 24. siječnja je temeljem Europskog uhidbenog naloga predan njemačkim vlastima koje su ga tražile zbog sumnje u umiješanost u ubojstvo Stjepana Đurekovića, likvidiranog 1983. kraj Muenchena. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene