Mlada nogometašica nestala je 26. lipnja.


Nestala je 18-godišnja Mina Mehmedović iz Rijeke. Nema je od 26. lipnja, kada se udaljila s adrese Plase 25. Mina je visoka 155 centimetara, ima kestenjaste oči, ravnu crnu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Vezani članci Lokalni izbori, ilustracija Prve izlazne ankete: Saznajte tko vodi u četiri najveća grada prema prvim projekcijama Lokalni izbori u Hrvatskoj Pratite specijal Nove TV: Do 16:30 na birališta je izašlo 35,54 % građana, gotovo isto kao i 2017. godine

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj djevojci da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu policiju na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

 

Molimo da ukoliko netko ima informacije da se javi u inbox ili Policijskoj upravi Rijeka, ili na br. 192.

Posted by Ženski nogometni klub Rijeka - Jack Pot on 10. srpanj 2015

Djevojka je članica Ženskog nogometnog kluba Rijeka - Jack Pot te je reprezentativka Hrvatske ženske nogometne reprezentacije U-19.

Nestanak su prijavili roditelji koji su je navodno već bezuspješno pokušali naći i u Zagrebu i okolici - svugdje gdje se nagađalo da bi moglo biti tragova nestale djevojke. Kontaktirali smo i predsjednicu Mininog kluba Jelenu Jurić u nadi da se prikupe dodatne informacije koje bi mogle pomoći u potrazi.

'Mina je inače odgovorna i vedra djevojka, i svi su jako zabrinuti', kaže Jurić.

Kako je to uobičajeno, u lokalnom mjestu počele su se širiti razne teorije o Jeleninom nestanku, no najčešća je da je možda otišla s dečkom.

'Ona navodno jest upoznala jednog dečka koji je porijeklom iz Srbije, no nitko zapravo ne zna je li moguće da bi tako nešto napravila. Nitko od njezinih prijateljica se, koliko znamo, nije javio policiji da nešto znaju', kaže zabrinuta Jelena koja naglašava da ne zna je li istina da je Mina otišla u Srbiju, ali da bi svaka informacija od njezinih prijatelja mogla biti korisna policiji i zabrinutim roditeljima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook