Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prikupljaju podatke

Neke tvrtke se lažno predstavljaju kao suradnici HZZO-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) ima saznanja da se pojedine tvrtke lažno predstavljaju bolničkim zdravstvenim ustanovama kao suradnici HZZO-a te u ime HZZO-a obavljaju određena istraživanja i traže podatke.

Budući da je ovakvo predstavljanje lažno, HZZO u priopćenju moli sve ugovorne subjekte da se prije davanja bilo kakvih podataka prvenstveno obrate Direkciji HZZO-a radi provjere.

Pročitajte i ovo Pojačajte oprez u prometu! Pokrovitelj Osiguraj.me Pojačajte oprez u prometu: Najviše nesreća događa se na suhim kolnicima, i to u vrijeme putovanja s posla Slika nije dostupna Basler polica dopunskog osiguranja - već od 75* kn mjesečno

U rujnu prošle godine se dogodilo nešto slično kada se u posljednjih nekoliko dana na području Zagreba u pojedinim naseljima (Špansko, Prečko, Malešnica) pojavila skupina ljudi koja je u ime HZZO-a telefonski nazivala građane nudeći im besplatno mjerenje tlaka i šećera na kućnoj adresi, te potom prodaju aparata za mjerenje tlaka i šećera. HZZO je tada istaknuo da se bavi pravima iz obveznog zdravstvenog osiguranja, te sa svojim osiguranicima komunicira na uobičajen način - izravno u područnim uredima, ispostavama, na šalterima i u liječničkim ordinacijama.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene