Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon propale rasprave o raspravi prijedloga odluke o pristupanju promjeni Ustava Republike Hrvatske na sjednici Odbora za Ustav, poslovnik i politčki sustav stižu i prvi komentari.


Nakon što je rasprava o prijedlogu izmjena Ustava na resornom saborskom odboru propala (s 5 glasova za i 5 protiv) situaciju je komentirao i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

>>Rasprava o izmjenama Ustava PROPALA na resornom Odboru

Vezani članci Hrvatski sabor Vlada odbila sve amandmane o rebalansu proračuna oporbenih zastupnika i klubova, dolazi i do promjene u zastupničkim redovima Blaženko Boban Drama u Splitsko-dalmatinskoj županiji: Blaženko Boban i HDZ nemaju većinu u Županijskoj skupštini

'Mi nismo protiv izmjene Ustava u smjeru nezastarijevanja komunističkih zločina, ali smo protiv ovakvog načina vladajućeg SDP-a. To vam je kao kada želite počistiti nešto malo što možete s metlicom ili malom lopatom, a vi dođete s buldožerom. Ne treba mijenjati Ustav da bi se kaznilo zločine iz komunističkog režima, već treba povući takozvani Lex Perković', slikovito je pojasnio predsjednik HDZ-a Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook