Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko o Ustavu

'Ne treba mijenjati Ustav da bi se kaznilo komunističke zločine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon propale rasprave o raspravi prijedloga odluke o pristupanju promjeni Ustava Republike Hrvatske na sjednici Odbora za Ustav, poslovnik i politčki sustav stižu i prvi komentari.

Nakon što je rasprava o prijedlogu izmjena Ustava na resornom saborskom odboru propala (s 5 glasova za i 5 protiv) situaciju je komentirao i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati

>>Rasprava o izmjenama Ustava PROPALA na resornom Odboru

'Mi nismo protiv izmjene Ustava u smjeru nezastarijevanja komunističkih zločina, ali smo protiv ovakvog načina vladajućeg SDP-a. To vam je kao kada želite počistiti nešto malo što možete s metlicom ili malom lopatom, a vi dođete s buldožerom. Ne treba mijenjati Ustav da bi se kaznilo zločine iz komunističkog režima, već treba povući takozvani Lex Perković', slikovito je pojasnio predsjednik HDZ-a Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene