Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTVRDILA DA SE PRIJAVILA

Hoće li Josipa Rimac postati nova ravnateljica jednog od najljepših hrvatskih nacionalnih parkova?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na natječaj za ravnatelja Nacionalnog parka Krka prijavila se i bivša kninska gradonačelnica te aktualna državna tajnica u Ministarstvu uprave Josipa Rimac.

Josipa Rimac, aktualna državna tajnica u Ministarstvu uprave i bivša dugogodišnja kninska gradonačelnica, najizglednija je nova ravnateljica Javne ustanove Nacionalni Park Krka, prenose lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Donald Trump Kakav obrat Velika pobjeda za Trumpa: Vrhovni sud oborio odluku Nediljko Dujić (Foto: Dnevnik.hr) dvostruko se osigurala Nova dimenzija kadroviranja pod paskom politike: Stranačka iskaznica najbolja ulaznica za posao u javnim ustanovama

Pozicija ravnatelja NP Krka iznimno je privlačno radno mjesto, a nad izborom čelnika ingerenciju ima Vlada, tj. resorno ministarstvo pa bi bilo iznenađenje da Josipa Rimac izgubi, tvrdi šibenski portal Tris. 

Aktualni ravnatelj NP Krka Krešimir Šakić izabran je na tu dužnost u veljači 2015., a prijavio se i na novi natječaj s ambicijom da konkurira za drugi mandat.

Osim Šakića, kandidirale su se i Josipa Rimac, ali i ravnateljica Studentskog centra u Šibeniku Nella Slavica. Spekulira se kako je za tu atraktivnu sinekuru bio zainteresiran i direktor Zelenog grada Novica Ljubičić.

Rimac je za 24 sata potvrdila da se kandidirala.

"Razumijem vaš interes, ali biti kandidat znači samo mogućnost biti odabran. Tu će odluku donijeti struka kad vide sve programe i planove svih kandidata za ravnatelja", rekla je Rimac.

Tko će postati novi ravnatelj znat će se početkom veljače.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene