Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova ravnateljica je Nataša Strelec Mahović

Ivan Čačić razriješen dužnosti ravnatelja DHMZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je na telefonskoj sjednici u četvrtak raspisala prijevremene lokalne izbore u Vrgorcu za 5. lipnja te će Vrgorčani treći put u tri gopdine birati članiove Gradskog vijeća, gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika.

Nakon što gradonačelnik Rudolf Grljušić (HDZ) nije u Gradskom vijeću uspio skupiti dovoljno vijećnika da se izglasa proračun, Vlada je rješenjem, koje stupilo na snagu 22. travnja, raspustila vrgoračko Gradsko vijeće i razriješila gradonačelnika i njegovog zamjenika.

Pročitajte i ovo Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Znate li koji je renesansni genij pridonio razvoju meteorologije? Odgovor donosi meteorolog Ivan Čačić Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Današnji je datum vrlo značajan u povijesti: Meteorolog Ivan Čačić otkriva po čemu

Također, na telefonskoj sjednici u četvrtak Vlada je Lidiju Hrastić-Novak razriješila dužnosti ravnateljice, a Jelenu Mišić zamjenice ravnateljice Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Vršiteljicom dužnosti ravnatelja do okončanja postupka po natječaju za imenovanje ravnatelja, imenovana je Gordana Soldo-Spajić, a zamjenikom ravnatelja Davor Kakarigi, priopćeno je iz Vlade.

Ivan Čačić razriješen je dužnosti ravnatelja Državnog hidrometeorološkog zavoda. Novom ravnateljicom imenovana je Nataša Strelec Mahović.

Suada Shahini razriješena je dužnosti članice Savjeta za nacionalne manjine, a novim je članom, kao predstavnik bošnjačke nacionalne manjine, temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom pozivu, imenovan Dževad Jogunčić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene