Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavljeno suđenje

VIDEO/FOTO ''Marija, neće ovo biti dobro!'': Na suđenju Zavadlavu puštena snimka koju je poslao djevojci uoči ubojstva, pogledajte njegovu reakciju

Aktualno Galerija Suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 1 Suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 1 Foto: Ivo Cagalj / PIXSELL Suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 2 Suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 2 Foto: Ivo Cagalj / PIXSELL Suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 3 Suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 3 Foto: Ivo Cagalj / PIXSELL Suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 4 Suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 4 Foto: Ivo Cagalj / PIXSELL +7 Suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo - 5 Galerija 1/12 >>
Na Županijskom sudu u Splitu nastavljeno je suđenje Filipu Zavadlavu.

Nastavljeno je suđenje Filipu Zavadlavu, koji je tijekom današnje rasprave iznio svoje primjedbe na vještačenje te je uložio prigovor na prijedlog vlastita odvjetnika.

"Ja nisam znao koje je moj branitelj dokaze predložio. Ja to nisam stigao pročitati jer mi je on to dao tek tamo", ustvrdio je te pokazao na ulaz u sudnicu Županijskog suda u Splitu.

"Vidim da se predlaže dopuna kombiniranog psihijatrijskog i psihologijskog vještačenja. Ja se tom prijedlogu protivim i ja ne želim da se to tako predloži", dodao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija dane su provodili igrajući se Užas u Istri! Majka s dečkom otišla na put, maloljetnu djecu ostavila danima samu u mračnom prostoru bez grijanja

Zavadlav, kojemu se sudi za trostruko ubojstvo, je također predložio da se na suđenje pozove forenzički tim Klinike za psihijatriju Vrapče koji je ranije nakon vještačenja sastavio nalaz i mišljenje jer im on želi postaviti neka pitanja.

"Pogrešno je nešto uneseno u zapisnik. To sam objasnio i zbog toga želim da oni budu tu. Da sam ja vodio takav zapisnik…", govorio je prije nego što ga je sutkinja prekinula i zatražila da sjedne.

Pročitajte i ovo Denis Buntić mora se javiti svaki dan FOTO Pogledajte ležernog Buntića kako izlazi iz policijske postaje: Supruzi Klari ne smije prilaziti na manje od 100 metara

Puštena snimka poruke djevojci 

U nastavku suđenja puštena je snimka koju je poslao svojoj djevojci uoči trostrukog ubojstva, u kojoj joj je u suzama rekao da ju voli i da je s njom želio imati djecu.

"Marija! Marija! Nisam odmah shvatio, upozorila si me na vrijeme...", govorio je Zavadlav na snimci. "Bila je tučnjava, išli su noževima na mene... Teško je, gledam kako ću ići na brod, znaš koji stres imam Marija, ali neću se predati, što ću? Nije mi lako, sve moram sam, dosta mi je teško".

"Marija, onu sam kapu za tebe pripremio, kad idem opet na brod. U ku*cu sam cijeli, mislim da ovo neće biti dobro. Marija, što je ovo? Slomljen san skroz. Marija, gdje si?", rekao je.

Snimku, kao i njegovu reakciju, pogledate u nastavku:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene