Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mora se javiti svaki dan

FOTO Pogledajte ležernog Buntića kako izlazi iz policijske postaje: Supruzi Klari ne smije prilaziti na manje od 100 metara

Denis Buntić
Denis Buntić Ivana Ivanovic/Pixsell/Pixsell
Aktualno Galerija Denis Buntić Denis Buntić Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell/Pixsell Denis Buntić Denis Buntić Foto: ivana Ivanovic/Pixsell/Pixsell Denis Buntić - 1 Denis Buntić - 1 Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell/Pixsell Denis Buntić - 2 Denis Buntić - 2 Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell/Pixsell +2 Denis Buntić - 3 Galerija 1/7 >>
Nakon što ga je supruga prijavila zbog obiteljskog nasilja, a sud u Ljubuškom pustio na slobodu, bivši rukometni reprezentativac Denis Buntić mora se svakodnevno javljati u policiju.

Općinski sud u Ljubuškom odredio je Denisu Buntiću da se mora svakodnevno javljati u policiju i da supruzi Klari ne smije prilaziti na manje od 100 metara.

Klara Buntić prijavila je bivšeg rukometnog reprezentativca za obiteljsko nasilje prošli tjedan, a kaže kako ju je i prije toga fizički zlostavljao. Za Dnevnik Nove TV potvrdila je da se nalazi na sigurnom te da pokreće brakorazvodnu parnicu, a svoju stranu priče iznijela je i prva supruga koja kaže da je iznenađena slučajem obiteljskog nasilja jer prema njoj nikad nije bio agresivan.

Denis Buntić Denis Buntić (Foto: ivana Ivanovic/Pixsell/Pixsell)

Pročitajte i ovo Vojislav Šešelj Pozdrav iz Haaga Vučić otkrio: "Stigla nova optužnica protiv Šešelja i četvero njegovih suradnika"

Sud je odlučio da Buntić ne mora biti u pritvoru, već mu je odredio zabranu prilaska žrtvi, a kasnije se saznalo da je njegova majka zaposlenica suda. Općinski sud u Ljubuškom potom je zatražio izuzeće u Buntićevu predmetu, no taj zahtjev odbacio je Sud u Širokom Brijegu jer ga je podnijela osoba koja nije ovlaštena za to.

Pročitajte i ovo Brod s dorgom Udar na kartele VIDEO Elitne postrojbe u filmskoj akciji pohvatale krijumčare kokaina: "Ovo je najveća zapljena u povijesti naše zemlje"

Tijekom prestresa Buntićeve kuće, nakon što je prijavljen za obiteljsko nasilje, policija je pronašla i automatske puške, pištolje, lovačko oružje i streljivo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene