Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na zagrebačkom Županijskom sudu u slučaju Fimi media trebao je svjedočiti punac Ive Sanadera, Ivo Šarić, no zbog zdravstvenih problema nije došao.


Danas se nastavlja suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu u slučaju Fimi medija. Svjedočiti je trebao Sanaderov punac Ivo Šarić, no zbog zdravstvenih problema nije došao.

Vezani članci Ponovljeno suđenje u aferi Fimi medija (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Šeks na sudu za sve krivi Jarnjaka: "Teretio je i mene i stranku da bi sa sebe skinuo bilo kakvu odgovornost" Slika nije dostupna 'Pozvali ste me u Vladu, VIKALI i LUPALI ŠAKOM po stolu sve zbog afere 'Kamioni'!'

Sudu se obratio medicinski vještak Dušan Zečević koji je kazao kako je već ranije kod Sanaderova punca postojala dijagnoza bolesti srca, kardiomipatije te da mu je ugrađen pacemaker. To se temelji na nalazima iz 2009. godine, nove dokumentacije nema pa je teško decidirano utvrditi kakvo je njegovo trenutno zdravstveno stanje.

Nezahvalno je, kaže Zečević, govoriti o stanju pacijenta kojeg liječnik nije pregledao i za kojeg ne postoji nova dokumentacija.

Sutkinja Ivana Čalić nije prihvatila dostavljenu dokumentaciju te je opunomoćenici kazala kako se nova dokumentacija mora dostaviti do srijede ili će Sanaderova punca u protivnom, na ročište 2. prosinca, dovesti policija.

Dokumentacija je dostavljena i za Sanaderovu majku Ivu (89). Sutkinja je i za nju zatražila novu dokumentaciju.

>> Mirjana Sanader NIJE došla svjedočiti: Konferencija važnija od supruga?

Podsjetimo, na prošlom ročištu na suđenju u slučaju Fimi medija trebala je svjedočiti Mirjana Sanader, supruga bivšeg premijera. No, ona se nije pojavila zbog službenog puta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook