Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na suđenju u slučaju Fimi medija trebala je svjedočiti supruga bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a, Ive Sanadera, no nije došla zbog službenog puta.


Supruga Ive Sanadera danas nije došla na zagrebački Županijski sud gdje je trebala svjedočiti u korist svog supruga. Razlog tome je njeno sudjelovanje na međunarodnoj stručnoj konferenciji u Italiji kamo je danas otišla kao gost predavač.

Vezani članci Andrija Jarak Zašto stranka nije kriva nego - odgovorna i kada bi Vrhovni sud mogao odlučivati o pravomoćnosti Jadranka Sloković i Ivo Sanader Na presudu Sanaderu reagirao i HDZ, Sloković tvrdi: "Tog novca nema. A kod Barišića je navodno nađen pun ormar odijela"

Odvjetnik Ive Sanadera, Čedo Prodanović rekao je kako je Mirjana Sanader planirala otputovati tek danas nakon svjedočenja, no da su je zvali da dođe ranije zbog ranijeg sastanka predavača.

Zbog svog nedolaska dužna je platiti 5000 kuna.

>> Mirjana, Petra i Bruna svjedočit će o podrijetlu imovine obitelji Sanader

Mirjana Sanader trebalajei, među ostalim, pojasniti je li bila u obiteljskoj vili u Kozarčevoj ulici kada je bivši HDZ-ov rizničar Mladen Barišić tamo navodno donosio novac za bivšeg premijera.

Podsjetimo, na posljednjem ročištu sud je prihvatio novo svjedočenje Davora Blaževića Tigra, Miljenka Radnića, Mirjane Sanader te Petre i Brune Sanader. Svjedočenja je predložila Sanaderova obrana, uz protivljenje tužiteljstva, čiji su argumenti protiv odbijeni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook