Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trebala biti svjedok obrane

Mirjana Sanader NIJE došla svjedočiti: Konferencija važnija od supruga?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na suđenju u slučaju Fimi medija trebala je svjedočiti supruga bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a, Ive Sanadera, no nije došla zbog službenog puta.

Supruga Ive Sanadera danas nije došla na zagrebački Županijski sud gdje je trebala svjedočiti u korist svog supruga. Razlog tome je njeno sudjelovanje na međunarodnoj stručnoj konferenciji u Italiji kamo je danas otišla kao gost predavač.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ponovljeno suđenje Fimi Media: Mišo se ispričao, a Thompsona očekuju na klupi za svjedoke Slika nije dostupna Nastavak suđenja Sanaderu Fimi media: Sapunar tvrdi da je nalog došao direktno od Mladena Barišića

Odvjetnik Ive Sanadera, Čedo Prodanović rekao je kako je Mirjana Sanader planirala otputovati tek danas nakon svjedočenja, no da su je zvali da dođe ranije zbog ranijeg sastanka predavača.

Zbog svog nedolaska dužna je platiti 5000 kuna.

>> Mirjana, Petra i Bruna svjedočit će o podrijetlu imovine obitelji Sanader

Mirjana Sanader trebalajei, među ostalim, pojasniti je li bila u obiteljskoj vili u Kozarčevoj ulici kada je bivši HDZ-ov rizničar Mladen Barišić tamo navodno donosio novac za bivšeg premijera.

Podsjetimo, na posljednjem ročištu sud je prihvatio novo svjedočenje Davora Blaževića Tigra, Miljenka Radnića, Mirjane Sanader te Petre i Brune Sanader. Svjedočenja je predložila Sanaderova obrana, uz protivljenje tužiteljstva, čiji su argumenti protiv odbijeni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene