Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Romansa na društvenoj mreži

Zaljubila se u inženjera iz susjedne zemlje, ali ubrzo je gadno požalila

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Upoznala ga je na društvenoj mreži, svakodnevno su komunicirali, obećao joj je romantičnu vezu i ona mu je povjerovala. Ostala je bez više desetaka tisuća eura.

Žena (60) iz Županje nasjela je na romantičnu prevaru. S nepoznatom osobom s kojom je u rujnu stupila u kontakt preko društvene mreže, a koja joj se predstavila kao inženjer naftne platforme na Siciliji, svakodnevno je komunicirala. Muškarac je zadobio njezino povjerenje te joj je obećao romantičnu vezu. Tako ju je naveo da mu u nekoliko navrata uplati više desetaka tisuća eura.

Pročitajte i ovo Pravoslavna crkva sv. Trojice u Bjelovaru - 3 Nije prvi put FOTO Ustaškim simbolima išarali pravoslavnu crkvu, uključila se i policija

Pročitajte i ovo Ilustracija Zimski festival Susjedi u borbi za jaslice, prijete i kaznama: "Sveta obitelj u bijegu od progona zbog vas bi završila u pritvorskom centru u Albaniji"

"Nakon posljednje uplate posumnjala je da se radi o prevari i 20. prosinca prijavila sve policijskim službenicima, koji nastavljaju rad na pronalasku počinitelja prijevare protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu", objasnili su iz policije.

Iz policije upozoravaju na učestalost takozvanih romantičnih prijevara, koje su jedna od najčešćih financijskih online prijevara.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković U Glini Plenković o novom paketu pomoći: "Potporu će dobiti 830.000 hrvatskih umirovljenika"

Pročitajte i ovo Damir Habijan preuzeo je dužnost ministra gospodarstva - 5 Službena primopredaja FOTO Habijan preuzeo dužnost ministra gospodarstva

"Upozoravamo građane da budu oprezni pri komunikaciji na društvenim mrežama i stranicama za upoznavanje", dodaju iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene