Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predan u pritvor

Policija objavila sve detalje ubojstva iz Splita, pred sud ide i napadačev brat

Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu
Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Tom Dubravec/Cropix
Aktualno Galerija Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Foto: Tom Dubravec/Cropix Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Foto: Tom Dubravec/Cropix Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Foto: Tom Dubravec/Cropix +0 Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Galerija 1/4 >>
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 31-godišnjak nakon sukoba na ulici u noći na subotu iz stana donio nož i njime 22-godišnjaku zadao smrtonosan ubod u prsa.

Splitska policija izvijestila je da je završila kriminalističku obradu nad dvojicom uhićenih muškaraca koji su u noći na subotu u Splitu napali 22-godišnjaka pri čemu ga je jedan od njih ubo nožem u prsa i tako mu nanio smrtonosnu ranu od koje je preminuo u bolnici.

Policija je priopćila da 31-godišnjaka sumnjiče da je te večeri u 00:48 u Ulici Mažuranićevo šetalište na pločniku ispred hotela nakon verbalnog i tjelesnog sukoba s 22-godišnjakom otišao u stan po nož. Kad se vratio na ulicu krenuo je za 22-godišnjakom koji se udaljavao i zadao mu nožem ubodnu ranu u predjelu desne strane prsišta, od čega je 22-godišnjak u 01:20 preminuo u KBC-u Split.

Pročitajte i ovo Nožem usmrćen mladi Splićanin - 2 privedena trojica braće Nakon napada u Splitu ubojica je ostao pokraj žrtve držeći nož u ruci: Čuje se kako netko viče "zovi hitnu", a on samo stoji na mjestu

Pročitajte i ovo Napad u Splitu - 3 Stravičan napad Novi preokret: Pomahnitali nasilnik koji se u Splitu zabijao autom i prijetio ipak ide u istražni zatvor

Također, utvrđena je osnovana sumnja da je 31-godišnjak počinio kazneno djelo ubojstva te je protiv njega podnijeta kaznena prijava nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu. Noćas iza ponoći predan je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Utvrđeno je i da je 37-godišnjak sudjelujući zajedno s 31-godišnjakom u verbalnom i tjelesnom sukobu na ulici, a koji je prethodio ubojstvu 22-godišnjaka, počinio prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te je priveden na Općinski prekršajni sud u Splitu, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene