Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićene dvije osobe

FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje

Aktualno Galerija Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 8 Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 8 Foto: Božidar Vukičević/Cropix Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 7 Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 7 Foto: Božidar Vukičević/Cropix Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 6 Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 6 Foto: Božidar Vukičević/Cropix Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 5 Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 5 Foto: Božidar Vukičević/Cropix +3 Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 4 Galerija 1/8 >>
U noći na subotu u Splitu je preminuo 22-godišnjak nakon što je u tučnjavi i naguravanju zadobio ozljedu nožem.

U Splitu je u noći na subotu preminuo 22-godišnjak nakon ozljeda zadobivenih nožem.

Prva informacija splitsko-dalmatinske policija govorila je da je oko 00:55 došlo do naguravanja više osoba među kojima je 22-godišnjak zadobio ozljedu nožem. Prevezen je u KBC Split gdje je preminuo u 1:20. Privedene su tri osobe koje su dovedene u vezu s događajem. 

Pročitajte i ovo Prijedlozi o vozačkim dozvolama - 1 Stručnjaci skeptični Sa 17 godina za volan kamiona i autobusa: Prijedlog zakona Europske unije budi zabrinutost

Tijekom jutra policija je objavila nove informacije te izvijestila da je ozlijeđeni 22-godišnjak zadobio ubodnu ranu u prsa. Prevezen je u bolnicu, no liječnici ga nisu uspjeli spasiti. 

"Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su izišli na mjesto događaja koje su osigurali te su poduzeli radnje pronalaska osoba koje se dovode u vezu s događajem. Obaviještena je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva koja je izišla na mjesto događaja i rukovodila očevidom. U službene prostorije dovedeno je više osoba od kojih su dvije uhićene u svezi ubojstva i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja kaznene odgovornosti", izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Bilo je svega Pao diler u Rijeci: Kad mu je policija pretražila stan, imala je što vidjeti

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, napadači su konzumenti narkotika, a radi se o trojici braće koji su ovisnici. U tom dijelu grada često obilaze ulice i traže novac.

Navodno su sva trojica napala 22-godišnjaka da bi u jednom trenutku najstariji nestao, vratio se s nožem i zadao mladiću ubodne rane

"Oni stanuju s bolesnom majkom i stalno se motaju u blizini, imaju ponašanje tipično za narkomane. Stoje na ulici, gnjave ljude svojim pričama i pitaju novac. Prije tjedan dana je najmlađi izgubio na kocki pa je divljao po kvartu i nogom razbio staklo na obližnjoj pekari. Najstariji je niži i malo jači dok su dva mlađa brata viši i mršavi od njega. Stalno su u iskidanoj odjeći i prljavi, ali ovako nešto da naprave nisam mogla ni zamisliti", ispričala je za Slobodnu jedna od stanara obližnje zgrade.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene