Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sindikat policije Hrvatske odredio je šefu Sindikata, Dubravku Jagiću, opomenu pred isključenje nakon što su na društvenim mrežama osvanule snimke Jagića koji u bazenu pjeva o sindikalnom životu.


Šef Sindikata policije Dubravko Jagić zaradio je opomenu pred isključenje nakon što se na društvenim mrežama proširila snimka na kojoj se u bazenu zabavlja i pjeva o teškom sindikalnom životu. Odluka je donesena u utorak na sastanku Predsjedništva Sindikata policije Hrvatske.

"Predsjedništvo Sindikata utvrdilo je kako navedeno ne predstavlja stavove Sindikata. Ujedno, svjesno je i poslovnog ritma i obveza predsjednika Sindikata, koje mu ujedno donose velik stres, praktičnu nemogućnost odmora te neminovno posljedice po zdravlje. Kako je ipak došlo do neželjenog ponašanja čelnika Sindikata, Predsjedništvo SPH odredilo je Predsjedniku stegovnu mjeru propisanu Statutom – opomenu pred isključenje", priopćio je SPH.

Slika nije dostupna Šef policijskog sindikata u bazenu pjeva o "teškom" životu, kolege na društvenim mrežama negoduju: "Svaka čast sindikalcima... uhljebi"

Ilustracija Pokušaj ubojstva u Imotskom: Sin teško ozlijedio oca, zadao mu ubod u trbuh

Iz Sindikata su izvijestili kako će Jagić privremeno biti na bolovanju, a do njegovog povratka mijenjat će ga zamjenik Branko Koren. Poslove vođenja ureda provodit će glavni tajnik Edin Sarajlić. Po potrebi sve hitne odluke donosit će Izvršno predsjedništvo, izvijestili su.

"Vjerujemo kako je izricanje stegovne mjere pokazatelj kako je Sindikat policije Hrvatske, kao ozbiljna i ustrojena organizacija, svjestan i odgovornosti koju nosi svim sindikalnim djelatnicima i aktivistima, pa i samom čelu sindikata", priopćili su iz Sindikata policije Hrvatske.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju