Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BOLJE NEGO MINISTAR

Šef policijskog sindikata u bazenu pjeva o "teškom" životu, kolege na društvenim mrežama negoduju: "Svaka čast sindikalcima... uhljebi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak se društvenim mrežama proširila snimka zabave šefa Sindikata policije Dubravka Jagića, koji u bazenu pjeva o teškom sindikalnom životu.

"Težak sindikalni život, a drugoga nema, ali dobro je, još se bolje sprema", pjeva šef policijskog sindikata Dubravko Jagić na video snimci koja se u petak proširila društvenim mrežama.

Jagić se na snimci dobro zabavlja u društvu prijatelja. U Facebook grupi pod nazivom Ponosni što smo policajci različiti su komentari. 

Pročitajte i ovo Dubravko Jagić ZA DNEVNIK NOVE TV Predsjednik Sindikata policije o Milanoviću: "Mene samo zanima je li možda predsjednik završio Policijsku akademiju? Ne znam zašto bi rekao takve stvari"

Pročitajte i ovo Dubravko Jagić (Foto: Dnevnik.hr) Migrant opreriran četiri puta Predsjednik policijskog sindikata Jagić: "Nije pucano po muškarcu, hitac je ispaljen iz sačmarice"

Neki se pitaju gdje se može učlaniti u taj sindikat, dok drugi negoduju uz komentare poput "Svaka čast sindikalcima...uhljebi".

Jagićev komentar nismo uspjeli dobiti, jer se u petak nije javljao na mobitel. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene