Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Taksi 'Cammeo' izvijestio je danas da je na njegov zahtjev, u povodu napada članova udruge Radio taksija 'Zagreb' na njegove vozače, putnike i vozila, održan sastanak s upravom Radio taksija 'Zagreb'.


Taksi Cammeo i Radio taksi 'Zagreb', stoji u priopćenju, uspjeli su se dogovoriti o korištenju zagrebačkih taksi stajališta i o edukativnim razgovorima za vozače. Obje su strane preuzele obavezu međusobnog izvještavanja i reagiranja odmah nakon izgreda ili napetosti bilo koje vrste, a predsjednik udruge Radio taksija 'Zagreb' obećao je direktoru Taksi 'Cammea' da će početi edukativne razgovore s vozačima Radio taksija, priopćeno je.

Vezani članci Snimke iz svemira požara u Amazoni (Foto: NASA) Sedam amazonskih zemalja sklopilo savez protiv uništenja prašume Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Nakon teškog razvoda i borbe za skrbništvo nad djecom, nekoć najljepši par napokon sklopio dogovor

>> Taksi Cammeo: Žrtve smo sve brutalnijih napada

U 'Cammeu' tvrde da će edukaciju provesti i oni iako njihovi vozači dosad nisu bili uzrok izgreda. Također, stoji u priopćenju, od danas će vozačima i vozilima Taksi 'Cammea', obvezali su se iz udruge Radio taksija 'Zagreb', biti omogućeno neometano korištenje taksi stajališta u Zagrebu te ulazak u krug bolnica kada dolaze na naručenu vožnju.

Iako su u Radio taksiju 'Zagreb' dočekani hladno i s očitom namjerom da sastanak ne protekne u prijateljskom ozračju, ocjenjuje u priopćenju Taksi 'Cammeo', ipak su se na kraju uspjeli dogovoriti o suradnji. Nakon razgovora s vodstvom Radio taksija 'Zagreb', direktor Taksi 'Cammea' Vladimir Minovski i tehnički direktor te tvrtke Dražen Medić, na poziv načelnika Tomislava Buterina, posjetili su zagrebačku Policijsku upravu.

Načelnik zagrebačke Policijske uprave izjavio je, tvrde u 'Cammeu', da će odmah pokrenuti više preventivnih akcija kako bi se smirile napetosti između zagrebačkih taksista te obavili razgovori radi izbjegavanja bilo kakvih sukoba, a posebice fizičkih. Buterin je zatražio od vodstva Taksi 'Cammea' da ubuduće redovito izvještava zagrebačku policiju o mogućim izgredima te je najavio razgovor s predstavnicima Radio taksija 'Zagreb', stoji u priopćenju Taksi 'Cammea'. (Hina)