Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

'Nećemo to tolerirati'

Taksi Cammeo: Žrtve smo sve brutalnijih napada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Taksi Cammeo izvijestio je da su njegovi djelatnici žrtve sve brutalnijih napada vozača udruge Radio taksi Zagreba te da takve fizičke i verbalne napade na svoje djelatnike i klijente više neće tolerirati.

Kako je rekao na današnjoj konferenciji za novinare tehnički direktor Taksi Cammea Dražen Medić, zadnji takav napad dogodio se jučer na zagrebačkome Glavnom kolodvoru, kada je fizički napadnut njihov vozač i jedna stranka, a prije nekoliko dana jedan njihov djelatnik teško je pretučen kod zagrebačke bolnice Rebra. Za te napade optužili su taksiste iz Radio taksi Zagreba, koji ih, po njihovim riječima, od početka rada Taksi Cammea fizički i na druge načine napadaju.

Direktor Taksi Cammea Vladimir Minovski rekao je da su njihovi vozači meta raznih napada vozača Radio taksija zato što je Cammeo bio prvi koji je razbio njihov monopol i otvorio tržište drugim taksi poduzećima. Dodao je kako vozači drugih taksi poduzeća - Oryxa i Eco-taksija nemaju nikakvih problema s vozačima Radio taksija te da se bez problema koriste taksi stajalištima u Zagrebu na koje i Cameo ima pravo, ali se njima ne koristi jer se vozači boje fizičkih napada. Stajalište Taksi Cammea jest da ga se neće izbaciti iz posla, rekao je Minovski i od mjerodavnih služba zatražio da ih zaštite.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ne baš inteligentan razbojnik Uhićen serijski pljačkaš zagrebačkih taksista: Slikao se s ukradenim BMW-om pa fotografije objavio na Facebooku Slika nije dostupna Podnijeli zahtjeve Radio Taksi Zagreb zbog Ubera traži nadoknadu štete

>> Taxi Cammeo objavio fotografije pretučenog vozača

Istaknuo je kako policija dosad nije uhitila napadače iz Radio taksija na njihove vozače i klijente, niti im je oduzeta licencija za taksi službu.

Na konferenciji za novinare nekoliko vozača Taksi Cammea svjedočilo je o napadima na njih i njihove stranke, a sutra će se, navode u Taksi Cammeu, održati sastanak s predstavnicima zagrebačke Policijske uprave i Radio taksija, o čijim će rezultati obavijestiti javnost. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene