Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prava ljubav

Zajedno i u smrti: Nakon 50 godina provedenih u braku umrli na isti dan

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Supružnici iz Slavonije nakon 50 godina provedenih u braku umrli su na isti dan. Njihova djeca izgubila su naglo oba roditelja, ali im je barem drago što su zajedno i u smrti.

U mjestu Gromačniku u blizini Slavonskog Broda jedna obitelj doživjela je istovremeno dvije tragedije. Naime, u istom danu umrli su supružnici - 70-godišnja Manda i 79-godišnji Pero Ilak.

Njihova djeca ostala su su naglo bez oba roditelja, unuci bez bake i djeda. Ipak, za Plus portal obitelj je otkrila da im je utjeha pola stoljeća ljubavi njihovih roditelja. Tijekom 50 godina njihova braka pokazivali su privrženost, odanost i vjernost. Vjerojatno je to dovelo do toga da i u smrt odu zajedno. 

Pročitajte i ovo Žene u obrazovanju, ilustracija - 1 podjela po spolu Svaka četvrta osoba ima diplomu, a prednjače žene: Iako uz mali pomak, još uvijek postoje velike razlike u zanimanjima

Pročitajte i ovo Hrvatska stranka umirovljenika Vladi poslala 11 zahtjeva - 3 Očekuju odgovor Jedva spajaju kraj s krajem: Umirovljenici Vladi poslali zahtjeve, poznati detalji

Nakon što je njezin suprug Pero umro ranije toga dana, od šoka je preminula i Manda. Kako je rekla obitelj - jednostavno nisu mogli jedno bez drugoga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene