Klinička bolnica Dubrava otvorena je i za ostale pacijente. Za danas ih je bilo naručeno 300-tinjak.


Klinička bolnica Dubrava u Zagrebu od danas, nakon sedam mjeseci, ponovno prima pacijente koji nisu zaraženi koronavirusom. Otvoren je dio ambulanti te je moguće obaviti većinu pregleda. Danas je naručeno 300-tinjak pacijenata, a svakim danom primat će ih se sve više. Dubrava i dalje ima COVID odjele na kojima je trenutačno oko 100 pacijenata, javlja reporterka Dnevnika Nove TV Srna Bijuk.

Vezani članci COVID odjel bolnice u Sarajevu Susjedi su prije dva mjeseca bili među najpogođenijima koronavirusom, danas imaju samo devet novozaraženih U Brazilu je dosad od COVID-a umrlo više od pola milijuna ljudi Vlada se dugo opirala mjerama i cijepljenju: Na drugom su mjestu po broju smrti u pandemiji

"Mi ćemo učiniti sve da pojačanim radom i smjenama smanjimo liste čekanja. Čim budemo mogli, otvarat ćemo dijelove i kirurški program i bolesničke odjele", poručio je ravnatelj KB-a Dubrava Ivica Lukšić. 

"Žrtvuju se već mjesecima, sad da se mi plašimo nema smisla. Prvi je dan, prezadovoljna sam, što se tiče pridržavanja mjera, ono je vrhunsko", smatra Rajna iz Zagreba. 

"Ja sam naručen za 9:30, prozvan sam već u 9:15. Sve je baš dobro organizirano", smatra Nikola Vicković iz Zagreba.  

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr