Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema čekanja

Kod ovog tima liječnika lista čekanja nema - I ne, nisu privatnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tim Osječkog zavoda za Gastroenterologiju najuspješniji je u Hrvatskoj i za to će biti nagrađen.

Osječki zavod za Gastroenterologiju u potpunosti je ukinuo liste čekanja i na taj način zaslužio titulu najboljeg tima u Hrvatskoj. Za pregled, dijagnozu i zahvat potrebno im je svega dva do tri dana, dok se ranije čekalo mjesecima.

Pročitajte i ovo Sandra Benčić i Sabina Tandara Knezović GOŠĆA DNEVNIKA NOVE TV Benčić otkrila kako je propala točkasta koalicija i poručila: "Od manjina tražimo principijelnost" Tihomir Cipek, Marija Miholjek i Saša Kopljar Dan nakon izbora Tko je u boljoj poziciji i kakva sudbina čeka onoga tko ne sastavi Vladu?: "Neki su ogorčeni, ali drugi..."

"Mi nismo smanjili liste čekanja, mi smo liste čekanja potpuno izbrisali, kod nas više ne postoji lista čekanja", rekao je Dubravko Paulini, Gastroenteorolog KBC-a Osijek.

Zbog toga je Tim Osječkog zavoda za Gastroenterologiju najuspješniji u Hrvatskoj i za to će biti nagrađen.

Golemi gubici zbog neodgovornih pacijenata: Ne dolaze na zakazane preglede, ne preuzimaju nalaze...

"Uopće nije bitno u kojem obliku, važno je da smo prepoznati za svoj, rad trud i zalaganje, to je motivacija", kazala je Lidija Tomas, glavna medicinska sestra na odjelu Gastroenterologije KBC-a Osijek.

"Oni će vjerojatno dobiti određena sredstva za edukaciju, odnosno usavršavanje. Cilj nam je da se u KBC-u Osijek, to počne sa tumorima dojke i debelog crijeva, ali da se te aktivnosti prošire na sve tumorske bolesti.", rekao je pomoćnik ministra zdravlja Dragan Korolija Marinić.

"Vlada treba donijeti uredbu o sustavu nagrađivanja, toga do sada nije postojalo u Hrvatskoj, to je novitet", rekao je ministar zdravlja, Siniša Varga.

Upravo bolja organizacija, pacijentima može spasiti život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene