Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Porezna uprava najavila je nadzore fiskalizacije u razdoblju od 22. do 24.01.2015. godine.


U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija – Porezne uprave provoditi će pojačane nadzore kod poreznih obveznika koji obavljaju trgovinu na malo mesom, voćem, povrćem, cvijećem, kruhom, pecivom dr. pekarskim proizvodima u razdoblju od 22. do 24.01.2015. godine.

'Ovlašteni službenici Porezne uprave u suradnji s drugim nadzornim službama, naročito sa službenicima Carinske uprave, tijekom cijele 2015. godine obavljat će kontinuirano nadzore primjene odredaba Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom te će i nadalje provoditi zajedničke akcije kako bi se smanjio broj obveznika koji ne posluju u skladu sa zakonskim odredbama', stoji u priopćenju.

Poruka Porezne: Pozivamo sve građane kao i pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost da prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću putem besplatnog telefona 0800-1001, web servisa „Pišite nam“  ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave.

Nepravilnosti se mogu prijaviti i Carinskoj upravi također putem besplatnog telefona 0800-1222 ili adrese elektroničke pošte ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave. Nepravilnosti se mogu prijaviti i Carinskoj upravi također putem besplatnog telefona 0800-1222 ili adrese elektroničke pošte javnost@carina.hr.

Vezani članci Slika nije dostupna Linić o pečaćenjima: 'Sramota ste za hrvatski turizam, doći ćemo do vaših novaca!' Slika nije dostupna Kako komentirate odluku poreznih inspektora da zatvore hotel?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook