Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadzori fiskalizacije

Porezna uprava u inspekciji malih trgovina, pekara, mesnica, cvjećara...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porezna uprava najavila je nadzore fiskalizacije u razdoblju od 22. do 24.01.2015. godine.

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija – Porezne uprave provoditi će pojačane nadzore kod poreznih obveznika koji obavljaju trgovinu na malo mesom, voćem, povrćem, cvijećem, kruhom, pecivom dr. pekarskim proizvodima u razdoblju od 22. do 24.01.2015. godine.

'Ovlašteni službenici Porezne uprave u suradnji s drugim nadzornim službama, naročito sa službenicima Carinske uprave, tijekom cijele 2015. godine obavljat će kontinuirano nadzore primjene odredaba Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom te će i nadalje provoditi zajedničke akcije kako bi se smanjio broj obveznika koji ne posluju u skladu sa zakonskim odredbama', stoji u priopćenju.

Poruka Porezne: Pozivamo sve građane kao i pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost da prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću putem besplatnog telefona 0800-1001, web servisa „Pišite nam“  ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave.

Pročitajte i ovo Tržnica - 2 Veliko nezadovoljstvo U godini uvođenja eura najviše primjedbi na neprimjeren rast cijena: Treba nam dvaput više novca Slika nije dostupna Porezna u akciji Zbog viška u blagajni zapečaćen i kafić na trajektu za Hvar

Nepravilnosti se mogu prijaviti i Carinskoj upravi također putem besplatnog telefona 0800-1222 ili adrese elektroničke pošte ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave. Nepravilnosti se mogu prijaviti i Carinskoj upravi također putem besplatnog telefona 0800-1222 ili adrese elektroničke pošte javnost@carina.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene