Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Na Susku se nasukao katamaran Dubravka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadrolinijin Katamaran 'Dubravka' nasukao se večeras oko 20,15 sati prilikom pristajanja u luku Susak na pješčani sprud 20-ak metara od obale, priopćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Na katamaranu se nalazi 124 putnika koji su bili na redovnoj brzobrodskoj liniji Ilovik-Susak-Lošinj, no nitko nije ozlijeđen i nema prodora mora, pa time ni onečišćenja.

Pročitajte i ovo Psi teži od osam kilograma ne smiju na katamaran - 5 Za sve kriva jedna prijava Pobuna među otočanima zbog novog pravila državnog brodara: "On nije opasan, ne razumijem ovo" Mornari koji su preživjeli napade morskih pasa jedva izvukli živu glavu VIDEO Ispovijest mornara kojima su morski psi izgrizli katamaran, jedva se spasili: "Nismo odmah osjetili udarac, ali..."

Na mjesto nasukanja izašao je kapetan Lučke ispostave Susak Boris Rajić i djelatnici Ispostave Mali Lošinj koji će obaviti očevid.

Kako bi zbrinula putnike Jadrolinija će organizirati zamjenski brod koji će ih prevesti na Mali Lošinj. Putnici koji su na brodu za Dnevnik.hr su rekli kako je najgore što im više od sata nitko nije objasnio situaciju nego im je samo rečeno da sjednu na svoja mjesta. Putnicima, među kojima ima i puno stranaca, nitko se nije obratio na engleskom ili nekom drugom stranom jeziku. Posada katamarana Dubravka se neko vrijeme snagom svojih motora pokušala odsukati ali u tome nisu uspjeli pa putnici čekaju zamjensko plovilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene