Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Zagrebu

Policija upala na car meet i podijelila kazne: Ovakve situacije mogu biti opasne

Policija provodi pojačan nadzor u prometu
Policija provodi pojačan nadzor u prometu Foto: Zagrebačka policija
Zagrebačka policija tijekom vikenda pojačano nadzire promet i vozače automobila i motocikala koji grubo krše prometne propise. Tako su u petak navečer oko 22 sata na parkiralištu uz južni kolnik Slavonske avenije uočili više desetaka vozača.

Vozači motocikala i automobila okupili su se na parkingu kod robnih terminala na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, a policija je obavila provjeru identiteta prisutnih osoba te nadzor ukupno 75 vozila i vozača.

Dvojica vozača prekršajno su sankcionirana zbog neisticanja ili nepropisnog isticanje registarskih pločica te proklizavanja vozilom.

Pročitajte i ovo Iranska vojska zaplijenila teretni brod Eskalacija sukoba? VIDEO Iranski komandosi zauzeli brod povezan s Izraelom, brzo stigao odgovor: ''Snosit će posljedice''

"Nerijetko tijekom ovakvih okupljanja vozači svojim ponašanjem i načinom vožnje remete javni red i mir te grubo krše prometne i druge propise, što ponekad dovodi i do najtežih posljedica", priopćila je zagrebačka policija i dodala kako nastavlja pojačano nadzirati promet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene