Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić i direktor Uprave Sunčanog Hvara Dragan Lazukić danas su svečano otvorili novouređeno kupalište Bonj, na kojem će se kupanje naplaćivati 650 kuna dnevno!


Radi se o jednom od najstarijih komunalnih kupališta u Europi koje je uređeno zahvaljujući dobrotvornom radu djelatnika splitskih građevinskih tvrtki.

Vezani članci Procesija Za križen Tradicija od 500 godina: Na Hvaru krenula procesija "Za križen" Nina Badrić Nina Badrić javila se s egzotične destinacije, objavila video na kojem nema šminku i nekoliko nestvarnih kadrova!

Kupalište će pridonijeti estetskoj slici Hvara kao turističkog
centra, premda se za cijenu kupanja od 650 kuna po osobi to ne bi moglo reći.

Bonj je pod zaštitom Regionalnog zavoda za zaštitu kulturne baštine, a njime se prije koristio koncesionar Bare Teklić, koji je izgubio koncesiju zbog neplaćanja najamnine i svih ostalih davanja.

Kupalište će služiti Hvaranima i njihovim gostima, a ovo je tek prva faza uređenja kupališta na kojem će biti restoran, kabine, fitness centar i ostali sadržaji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju