Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pregled tjedna ivane pezo moskaljov

Virus zatucanosti i predrasuda još nismo zaustavili

Teme o kojima se pričalo proteklog tjedna donosi Ivana Pezo Moskaljov.

Iznad Hrvatske se raspao meteor, pomamit će se sada tragači za blagom s neba. Ali rijetkima će svemirski kamenčići, nalik običnima, donijeti zaradu.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Pezo Moskaljov Pregled tjedna Afera s plinom, svađa zbog VSOA-e i splitska Ultra: Pogledajte koji su događaji obilježili tjedan iza nas Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) TJEDNI PREGLED IVANE PEZO MOSKALJOV Odlazak Akija, Milanović i vojska, opoziv i trula jaja: "Bit će ovo godina debelih minusa"

A gotovo brzinom munje i na sve strane širi se i koronavirus: u Hrvatsku je stigao iz Italije. Svi zaraženi su u bolničkoj izolaciji.

Bio je ovo tjedan u kojem su zbog straha od recesije potonule i burze. Turistička sezona i ekonomija su na aparatima.

Virus zatucanosti i predrasuda još nismo zaustavili. Glavni krivci za sve nevolje u Imotskom platili su danak. Na karnevalskoj lomači spaljena je lutka istospolnog para s djetetom.

Bliži li se to mir 18-ogodišnjem ratu u Afganistanu? Amerikanci su s talibanima potpisali sporazum o povlačenju. Bude li sve po planu, odlaze za nešto više od godinu dana.

Kako bilo, služeni vozač u jednom je danu čak četiri puta prešao relaciju od Zagreba do Medulina. Na račun Zagrepčana. I u Bandićevu korist.

Brzina i divljanje na zagrebačkim ulicama. Prava je sreća da nikog nije usmrtio. Pokosio je tramvajsku stanicu, prijavljen je policiji. Koliko se ovakvih prizora mora dogoditi da bi se uistinu počeli kažnjavati obijesni vozači?

Ostale ključne vijesti proteklog tjedna možete pogledati u videu koji je u prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene