Obavijesti Video Pretražite Navigacija
USRED DANA

FOTO Manijak ih najprije promatrao dalekozorom pa skinuo sve sa sebe i masturbirao: "Kad vidi da nema muškaraca, krene"

Muškarac gleda žene i samozadovoljava se
Muškarac gleda žene i samozadovoljava se Foto: Varaždinske vijesti
Muškarac u Varaždinu gleda žene dalekozorom i kad uoči da su same počinje se samozadovoljavati.

Dvije kolegice su, dok su šetale pse, zatekle muškarca kako gleda u njih dalekozorom te se zadovoljava. Incident se dogodio nedjelju navečer oko 20 sati kad je žena iz Varaždina odlučila prošetati po varaždinskom kvartu Grabanice. Kako navode, susretale su ga više puta. 

Pročitajte i ovo Radovan Dobronić Nakon sastanka s čelnicima sudova Vladi rok do petka za dogovor sa sudskim zaposlenicima, Dobronić najavio kolaps sustava: "To je već sad katastrofa"

"S kolegicom sam izašla u šetnju sa psima iza zgrada u Grabanicama, po polju, uz kanal, na potezu koji ide prema pruzi. Ispred nas smo vidjele muškarca s biciklom. Kako smo se približavale, primijetile smo kako nas gleda dalekozorom, a onda, ni manje ni više, ostavlja bicikl, skida majicu za sebe, hlače te se počeo samozadovoljavati. Usred bijela dana, bez ikakvog srama", rekla je žena.

Kako je navela za Varaždinske vijesti, žena je počela vikati na njega te ga je upozorila da se prestane zadovoljavati jer će inače fotografije poslati u medije. Nakon toga, muškarac se preplašio, obukao te sjeo na svoj bicikl i odlučio se udaljiti.

Žena je rekla da su kolegica i ona ostale neugodno iznenađene iz razlog jer se radi o mjestu na kojem šeće velik broj ljudi iz tog kvarta među kojima ima i djece.

Pročitajte i ovo Ilustracija veliko zagađenje Splitski dogradonačelnik Ivošević: "Na plaži Bene stanje je alarmantno"

"Na ovoj lokaciji doista ima puno žena koje same šetaju, a i moja kolegica ga je prije nekog vremena srela, dok je na tom potezu šetala psa. Ista priča, prvo ju je gledao dalekozorom, a onda je bez srama krenuo u akciju. Čuli smo i da su drugi susretali istog muškarca, na tom potezu, unatrag zadnja dva mjeseca, a svi govore isto. Prvo gleda s dalekozorom ima li muškaraca, pa kad vidi da nema, krene. Čini mi se da smo tog muškarca srele kada su s nama bili i muškarci, ali onda ništa nije radio, kao da baš čeka samo žene", objasnila je žena u nadi da će se nešto poduzeti po tom pitanju.

Uz policiju o cijeloj situaciji obaviješten je i grad Varaždin.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene