Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Locirali ga građani

Jeza u Kaštelima: Voajer gledao mlade djevojke i samozadovoljavao se

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kaštelanska policija uhitila je muškarca koji je osumnjičen da je gledao maloljetnu djevojku i pritom se samozadovoljavao.

Kaštelanska je policija krajem prošlog mjeseca uhitila 27-godišnjeg državljanina BiH nakon što im je dojavljeno da se večer prije samozadovoljavao gledajući maloljetnu djevojku kroz prozor njezine kuće.

Policija ga je ranije optužila za još dva slična događaja iz travnja. Priveden je na Prekršajni sud uz optužni prijedlog za vrijeđanje i omalovažavanje moralnih osjećaja građana iz članka 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reforma u Japanu Strože kazne za seksualne zločine: Zabranjuju fotovoajerizam i dižu dob za pristanak na seks

Pročitajte i ovo Vinko Viđak ZA DNEVNIK NOVE TV Otac djevojke koju je uhodio Fantom s Trešnjevke: "Zahvaljujem posebno odjelu za potrage, koji su odradili ogroman posao"

Kako doznaje Dalmatinski portal, sud je odlučio cijeli slučaj staviti u redovni postupak, a okrivljeniku je omogućio obranu sa slobode.

Odluka suda izazvala je veliki revolt među Kaštelanima, koji su se, užasnuti prizorima samozadovoljavanja pred prozorima maloljetnih djevojaka, organizirali, locirali 27-godišnjaka i pozvali policiju da ga uhiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene