Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Orebiću

Slijedio 7-godišnju djevojčicu na Pelješcu i pred njom se samozadovoljavao: Policija otkrila šokantne detalje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Gnjusan slučaj dogodio se na jugu Hrvatske. U Orebiću na Pelješcu uhićen je 31-godišnji Slovenac zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zadovoljavanja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zadovoljavanja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina, na Pelješcu je uhićen kuhar, slovenski državljanin J. P. (31) iz Domžala. 

Sa Županijskog suda protvrdili su za Dnevnik Nove TV kako je kazneno djelo počinio u jednom kampu u Orebiću, na štetu sedmogodišnje djevojčice iz Poljske. Slovenac je za ovakvo kazneno djelo već osuđivan u Sloveniji, gdje je i odslužio pravomoćnu zatvorsku kaznu u trajanju od godinu i pol.

"On se nalazi u istražnom zatvoru, ispitani su svi očevici ispitnog događaja. Očekuje se da će DORH podići optužnicu. Događaj se zbio 2. srpnja u Orebiću, u autokampu. Nakon što se podigne optužnica, suđenje će mu biti na Općinskom sudu u Dubrovniku, a za to kazneno djelo je prema Kaznenom zakonu RH predviđena kazna zatvora do tri godine", kazao je Pero Miloglav, glasnogovornik dubrovačkog Županijskog suda i istražni sudac u prilogu reporterke Paule Klaić Saulačić.

Djevojčica je u navedenom kampu sa svojim roditeljima boravila kao gošća, dok je slovenski kuhar došao s dijelom obitelji.

Pročitajte i ovo Nastavljeno suđenje Filipu Zavadlavu - 3 Sve neprepoznatljiviji Zavadlav na suđenju napao liječnicu: "Dala mi je dala pogrešan lijek i sada to pokušava zataškati!"

Muškarcu je određen istražni zatvor do 30 dana zbog opasnosti od bijega i mogućeg ponavljanja kaznenog djela. Razlog više za određivanje istražnog zatvora jest i činjenica da je već osuđivan u Sloveniji, gdje je i odslužio pravomoćno zatvorsku kaznu u trajanju od godinu i pol.

Pročitajte i ovo Hvar - 3 Policija spašava Muškarac pao s glisera, koji je nastavio nekontrolirano kružiti po pučini, drugi ronio pa izgubio svijest

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački vjesnik, kuhar je djevojčicu slijedio u WC. Tamo je pred njom masturbirao, što je primijetila majka djevojčice i prijavila ga, nakon čega ga je policija uhitila i privela u Dubrovnik.

Također su doznali kako je malo nedostajalo da se članovi kuharove obitelji tijekom saslušanja u Istražnom centru s članom obitelji osumnjičenim za silovanje fizički obračunaju.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene