Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za Dnevnik Nove TV

Psihijatar o muškarcu koji je godinama živio s tijelom svoje majke: "To je bizarno"

Aktualno Galerija Detalji napada u Susedgradu - 5 Detalji napada u Susedgradu - 5 Foto: DNEVNIK.hr Detalji napada u Susedgradu - 4 Detalji napada u Susedgradu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Detalji napada u Susedgradu - 3 Detalji napada u Susedgradu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Detalji napada u Susedgradu - 2 Detalji napada u Susedgradu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +3 Detalji napada u Susedgradu - 1 Galerija 1/8 >>
Divljanje golog muškarca sa sjekirom po Susedgradu dovelo je do šokantnog otkrića. Detalje ovog slučaja donosi reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica.

Otkriveni su novi detalji jezivog slučaja iz zagrebačkog Susedgrada u kojem je goli muškarac sa sjekirom divljao po ulici, da bi se na kraju otkrilo kako je u kući godinama držao leš. 

Prvi susjedi koje je muškarac napao kažu kako su netom prije napada čuli buku iz 61-godišnjakove kuće. A onda se on, par minuta poslije, potpuno gol pojavio u njihovom dvorištu i sjekirom razbio staklo na automobilu i prozoru. No, srećom, susjedi su se uspjeli zaključati i pozvati policiju.

Pročitajte i ovo Požar u Segetu Gornjem Kod Trogira FOTO Veliki požar planuo u Dalmaciji: Vatra je pod kontrolom, ali zbog ovoga je pred vatrogascima duga noć

Susjedi kažud s njim nisu bili u sukobu te da je sve krenulo nakon što su mu iz Elektre došli isključiti struju.

"Vikao je sve ću vas ubiti! Evo, doslovce. To je sve što sam ja vidjela na mobitelu. Inače, o obitelji sve najbolje", rekla je susjeda Nevenka.

Policija je u njegovoj kući zatekla i tijelo žene. Kako neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV, to mu je bila majka. Susjedi kažu da je nisu vidjeli više od dvije godine, ali i da su dolazili i njezini kolege s kojima je radila i raspitivali se znaju li što o njoj.

Zbog stanja tijela, uzrok smrti žene još se ne zna, kao ni zašto ju je držao u kući.

Pročitajte i ovo Vatrena kugla Neočekivano VIDEO Jedna od najjačih vojski svijeta vratila se srednjovjekovnom oružju

Muškarac je smješten na psihijatriju, a tijelo žene je prebačeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Kako netko uopće može godinama živjeti s lešom, objasnio je profesor Goran Arbanas

"Treba procijeniti radi li se o nekoj psihopatologiji, radi li se o nekoj duševnoj bolesti koja je dovela do toga da onda osoba živi toliko dugo s mrtvom osobom ili se radi o nekom drugom motivu. Ali je vrlo neobično, bizarno", komentirao je forenzički psihijatar Goran Arbanas.

Nekoliko bizarnih slučajeva Hrvatska pamti. Primjerice onaj iz Rijeke gdje je muškarac četiri godine živio s lešom svoje majke i to zbog mirovine. Sličan slučaj je bio i na zagrebačkoj Trešnjevci, a svi pamtimo i Smiljanu Srnec koja je tijelo svoje sestre držala u škrinji čak 19 godina.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene