Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić nada se povećanju minimalca i boljoj budućnosti u zapošljavanju mladih.


Nakon fakulteta mnogi mladi ne mogu naći posao. Ministar Mrsić u Splitu predstavio je Zakon koji stimulira zapošljavanje visokoobrazovanih mladih ljudi. Strahu da će poslodavci Zakon izigrati i za sitan novac neprekidno mijenjati jeftinu radnu snagu, ministar kaže - nema mjesta.

>> Mrsićev model od 1.600 kuna neki mogu samo sanjati. Doznajte tko!

Vezani članci Slika nije dostupna Od početka 2015. ugovore na neodređeno dobilo 18.000 mladih Slika nije dostupna PADA BROJ NEZAPOSLENIH 'Moramo napraviti više, ne želimo da Hrvatska ostari i postane zemlja bez ljudi'

Splitska gradska uprava primila je 650 prijava mladih za 20 radnih mjesta. Nezaposleni mladi sa srednjom školom pitali su tko stimulira njihovo zapošljavanje?

'Ulazimo u EU , imat ćemo otvorene socijalne fondove i nadamo se da će ovih 1600 kuna povisiti na hrvatski minimalac, to je neki cilj', rekao je Mrsić.


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.